Antena Căutare

Un neamt s-a imbatat atat de tare, incat s-a culcat pe un cal

La betie chiar iti pierzi mintile. Un barbat din Germania care a baut fara masura a reusit sa adoarma pe un cal, dupa ce s-a dus, ghidat de aburii alcoolului, direct intr-un grajd.

Barbatul in varsta de 26 de ani, al carui nume nu a fost dezvaluit, mergea pe doua carari pe strazile din localitatea germana Landsberg, sambata seara. Dupa ce s-a clatinat suficient incat sa oboseasca, a intrat intr-un grajd.

Rapus de betie, tanarul a considerat ca un cal ii poate servi drept cea mai confortabila saltea pentru acea noapte tulbure. A doua zi, de dimineata, stapana calului l-a gasit pe neamtul turmentat adormit pe spatele animalului, relateaza Huffington Post. Femeia a chemat politia, iar oamenii legii l-au dus pe barbat acasa.

Nu este singura intamplare in care protagonisti sunt un barbat beat si un cal. In luna septembrie, un american a fost arestat, dupa ce a calarit sub influenta alcoolului si a fost urmarit timp de 30 de minute.

Foto: Huffington Post/Geobeats

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Pestii, norocosi pe toate planurile... DESCOPERIRE: Arheologii londonezi au scos la iveala o statuie romana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x