Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Pestii, norocosi pe toate planurile

Nativii din zodia berbec vor accepta sa se implice in proiecte dificile si chiar daca nu vor fi scutiti de probleme, satisfactiile vor fi pe masura. E rost de bani. Taurii isi vor duce cu greu obligatiile la bun sfarsit, vor fi cu mintea la weekend si la distractie.

Si gemenii vor fi pusi pe sotii, nici vorba de lucruri serioase astazi. Ii asteapta si vsti bune legate de serviciu.

Racii ar trebui sa fie mai hotarati in plan profesional. Pot pierde ocazia de a se implica in proiecte profitabile din cauza analizarii lucrurilor in detaliu.

Leii sunt in mare forma, stau de minune la capitolul inspiratie si vor gasi rezolvarea oricarei probleme care se va ivi astazi.

Impulsivitatea le va caracteriza pe fecioare. Vor avea tendinta de a spune tot ceea ce gandesc la nervi. Daca s-ar tempera, ar avea mai putine batai de cap.

Balantele nu vor avea o zi usoara la serviciu, insa implicarea de care dau dovada le va ajuta sa aduca lucrurile pe linia de plutire.

Cu nativii din zodia scorpion e bine sa va purtati cu manusi. Nu vor fi in apele lor si critica ii va caracteriza din plin.

Sagetatorii stau foarte bine la capitolul insiratie. Vor veni cu idei salvatoare in proiectele de la birou.

Capricornii se vor dedica intru totul profesiei si vor pune familia pe plan secundar. Din acest motiv, sunt posibile dispute.

Varsatorii, in schimb, vor avea o zi linistita, vor evita sa se implice in discutii tensionate si se vor concentra asupra proiectelor personale.

Pestilor le merge excelent pe toate planurile. De aceea, sunt si zambitori si cu mare chef de viata.

Domnilor, ce vor de fapt femeile? Sigur nu stiati ca EXISTA trei miliarde si jumatate de replici de agatat... Un neamt s-a imbatat atat de tare, incat s-a culcat pe un cal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x