Antena Căutare

Un paleontolog amator a descoperit fosilele unui animal necunoscut pana acum

Un paleontolog amator din Statele Unite a descoperit fosilele unui animal misterios pe care oamenii de stiinta nu au putut sa il identifice pana acum, relateaza Fox News.

Specimenul fosilizat are o forma eliptica, iar in urma alaturarii ramasitelor a rezultat o lungime de aproximativ 2,1 metri.

Ron Fine a facut descoperirea in zona orasului Cincinnati si si-a dat seama inca de la inceput ca a gasit ceva deosebit. Barbatul colecteaza fosile de 39 de ani dar ramasitele monstrului din Cincinnati au fost singurele pentru care a avut nevoie de excavatii pentru a le scoate din pamant.

Paleontologul amator a prezentat fosilele animalului misterios in cadrul unei intalniri a Asociatiei Americane de Geologie. Astfel, spera ca cineva sa identifice animalul pe care l-a gasit.

Foto: University of Cincinnati

Definitiile termenilor "rom" si "tigan" au fost modificate in noul DEX... S-a descoperit o noua specie de crabi care au culoarea violet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x