Antena Căutare

Un papagal a chelit din cauza ca a crescut intr-un laborator de metadona

Un papagal crescut intr-o casa in care se producea metadona a ramas fara pene din cauza mediului toxic in care a trait. Acum, pasarea se recupereaza la un pet shop din Statele Unite.

Lollibaby a fost descoperit de fortele de ordine care perchezitionau o casa, in care se banuia ca se produce metadona. Pasarea era crescuta chiar in laboratorul de droguri, asa ca expunerea la substante chimice periculoase a facut ca aproape toate penele sa-i cada.

Papagalul a fost dus pentru recuperare la un pet shop. „Incercam sa-l facem, din nou, sanaatos. Va dura intre sase si opt luni , dar s-ar putea chiar si mai mult, nu suntem siguri”, a declarat un angajat al magazinului, conform Daily Mail.

Lollibaby da semne de insanatosire in fiecare zi, dar nu va fi dat spre adoptie. Pet shop-ul care il gazduieste a organizat o strangere de fonduri pentru intretinerea papagalului.

Foto: Daily Mail/One Stop Pet Shop

Comorile Romaniei: Alexandra Dariescu, prima romanca ce a urcat pe scena Royal Albert Hall din Londra... "Neatza": Doua planoriste vor sa doboare toate recordurile nationale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x