Antena Căutare

Comorile Romaniei: Alexandra Dariescu, prima romanca ce a urcat pe scena Royal Albert Hall din Londra

Romania are comori nebanuite a caror valoare le apreciaza, din pacate, doar strainii. Una dintre ele se numeste Alexandra Dariescu. A fost prima pianista romanca ce a urcat pe scena Royal Albert Hall, faimoasa in toata lumea.

Alexandra Dariescu este considerata una dintre cele mai talentate tinere din Marea Britanie. Are 27 de ani si vine din Iasi. Povestea ei de succes a inceput pe cand era doar o copila. Atunci a auzit prima data sunetul vrajit al pianului.

La 17 ani, Alexandra primea prima bursa de studiu in Marea Britanie. Nici nu terminase liceul. Strainii i-au remarcat munca si talentul. Au urmat concerte pe marile scene ale lumii.

A fost prima romanca ce a avut onoarea sa cante pe scena „Royal Albert Hall". Printre spectatori s-au aflat principele Radu si principese Margareta. La final, cei doi au tinut sa o felicite personal.

Alexandra este considerata o revelatie in Marea Britanie. In urma cu scurt timp, a fost nominalizata sa primeasca distinctia "Women of the Future"- "Femeia Viitorului" alaturi de alte tinere talentate din regat.

In aceasta seara, Alexandra Dariescu va urca pe scena Salii Palatului, in cadrul Festivalul George Enescu, alaturi de Orchestra Filarmonicii Regale.

Un francez a gasit o comoara pe un ghetar de pe Mont Blanc!... Un papagal a chelit din cauza ca a crescut intr-un laborator de metadona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x