Căutare Live

Un preot a vrut să arate că poate MERGE PE APĂ. Deznodământul a fost DRAMATIC!

Un preot din Zimbabwe, o țară cu numeroase secte creștine, a vrut să le arate enoriașilor că este trimisul Domnului și a încercat să  meargă pe apă.Încercarea sa a avut un deznodământ tragic, bărbatul fiind devorat de crocodilii din apele râului.

mers pe apa

Un preot din Zimbabwe, o țară cu numeroase secte creștine, a vrut să le arate enoriașilor că este trimisul Domnului și a încercat să meargă pe apă.Încercarea sa a avut un deznodământ tragic, bărbatul fiind devorat de crocodilii din apele râului.

Martorii au vorbit, cu groază, despre teribilul incident:

„Părintele a promis că ne va demonstra puterea pe care o primise de la Dumnezeu. Noi credem că a avut păcate multe, a fost pedepsit…nu înțelegem cum s-a întâmplat așa ceva. S-a rugat și a ținut post toată săptămâna. Animalele l-au devorat în câteva minute…”

Incidentul nu este singular. Cu câteva luni în urmă, un alt om al bisericii i-a convins pe credincioșii din comunitatea lui că Dumnezeu îi va apăra de orice pericol, iar credința adevărată va bate moartea. Oamenii au fost îndemnați să bea apă în care fusese pusă otravă de șobolani.

EMOȚIONANT: Cei 11 copii salvați din peșteră au adus un ultim OMAGIU celui care și dat viața pentru a-i salva... Vine SFÂRȘITUL! ”Dacă vom continua așa, oamenii vor fi RAȘI de pe planetă până în anul 2050!”...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri