Antena Căutare

Un preot a vrut să arate că poate MERGE PE APĂ. Deznodământul a fost DRAMATIC!

Un preot din Zimbabwe, o țară cu numeroase secte creștine, a vrut să le arate enoriașilor că este trimisul Domnului și a încercat să  meargă pe apă.Încercarea sa a avut un deznodământ tragic, bărbatul fiind devorat de crocodilii din apele râului.

Un preot a vrut să arate că poate MERGE PE APĂ. Deznodământul a fost DRAMATIC!
mers pe apa

Un preot din Zimbabwe, o țară cu numeroase secte creștine, a vrut să le arate enoriașilor că este trimisul Domnului și a încercat să meargă pe apă.Încercarea sa a avut un deznodământ tragic, bărbatul fiind devorat de crocodilii din apele râului.

Martorii au vorbit, cu groază, despre teribilul incident:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Incidentul nu este singular. Cu câteva luni în urmă, un alt om al bisericii i-a convins pe credincioșii din comunitatea lui că Dumnezeu îi va apăra de orice pericol, iar credința adevărată va bate moartea. Oamenii au fost îndemnați să bea apă în care fusese pusă otravă de șobolani.

EMOȚIONANT: Cei 11 copii salvați din peșteră au adus un ultim OMAGIU celui care și dat viața pentru a-i salva... Vine SFÂRȘITUL! ”Dacă vom continua așa, oamenii vor fi RAȘI de pe planetă până în anul 2050!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x