Antena Căutare

Un puști a oferit bancnote în valoare de mii de euro trecătorilor pe o stradă din Bavaria. Nu ați avut drum pe acolo?

Poliția germană investighează cazul unui băiat de 13 ani care ar fi oferit, sâmbătă, bancnote în valoare de mii de euro trecătorilor pe o stradă din Bavaria, informează luni DPA.

Poliția germană investighează cazul unui băiat de 13 ani care ar fi oferit, sâmbătă, bancnote în valoare de mii de euro trecătorilor pe o stradă din Bavaria, informează luni DPA.

Băiatul, originar din orașul Bad Toelz din landul Bavaria situat în partea sudică a Germaniei, a împărțit trecătorilor sume cuprinse între 100 și 2.400 de euro, conform poliției.

O parte dintre beneficiari a predat la secția de poliție locală sumele primite, valoarea totală a acestora ridicându-se la 4.500 de euro.

Câți bani a împărțit „norocoșilor”

Conform cotidianului Sueddeutsche Zeitung, 6.000 de euro nu ar fi fost încă recuperați de autorități.

Reprezentații poliției l-au descoperit mai târziu pe băiat pe stradă, acesta având încă asupra sa o sumă mare de bani. El a recunoscut că a luat banii din casa familiei sale.

Părinții băiatului se pare că "nu au fost deosebit de impresionați", a menționat Sueddeutsche citând poliția locală.

Singurul om din lume lovit de un meteorit. "Ședeam, liniștită, în pat, când, zbufff, piatra a trecut prin tavan și ... O femeie a vrut să probeze o brățară, dar a leșinat atunci când a aflat cât costa obiectul pe care tocmai îl spărsese di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x