Antena Căutare

Un puști a venit la el ca să-i ceară țigări, iar bărbatul i-a dat un răspuns genial! Uite ce i-a cumpărat în schimb!

Într-o zi, un client ieșea dintr-un magazin atunci când un puști a venit să-i ceară țigări de o anumită marcă. Răspunsul omului a fost genial.

Într-o zi, un client ieșea dintr-un magazin atunci când un puști a venit să-i ceară țigări de o anumită marcă. Răspunsul omului a fost genial.

Bărbatul își terminase de făcut cumpărăturile și tocmai ieșea din magazin atunci când un copil îndrăzneț a venit la el și l-a rugat să-i cumpere țigări, marca Richmond.

Stanley Kaye a fost aparent deranjat de atitudinea copilului, dar a acceptat și a decis să-l învețe o lecție greu de uitat.

Surpriză de proporţii la un SECOND HAND! Ce a găsit o femeie într-un dulap pe care l-a cumpărat la mâna a doua

Pachetul de cârnați pe care bărbatul l-a dat băiatului

A intrat în magazin și, după îndelungi căutări, bărbatul a găsit niște cârnați, aceeași marca precum țigările cerute de băiat. Nu a stat pe gânduri, așa că i-a cumpărat și i-a dat băiatului, pentru a-i da o lecție subtilă că fumatul nu face bine copiilor.

Și-au cumpărat o saltea NOUĂ, dar când au ajuns acasă au descoperit ceva REVOLTĂTOR! „Am scos folia și am rămas ȘOCAȚI, înăuntru era...”

În scurt timp, povestea a ajuns pe internet și a devenit virală pe internet.

Un bărbat privea tabloul din casă atunci când a apărut un demon! Toți au sărit speriați și au început să țipe!... Se vinde kit-ul Arsenie Boca! Tot mai mulți credincioși vor un astfel de pachet!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x