Antena Căutare

Un roman ar putea ajunge pe Marte, intr-o calatorie DOAR DUS!

Peste 100 de mii de oameni s-au inscris pana acum in Proiectul MarsOne, destinat sa colonizeze Planeta Marte, in 2022. Dintre ei, in final, doar patru vor fi selectati pentru a porni in calatoria spre Planeta Rosie si vor ramane acolo, pentru totdeauna.

Printre pamantenii care viseaza sa obtina statut de martieni, ati vazut fara indoiala, ca se numara si cativa romani. Acum vine partea interesanta. Unul dintre ei, este chiar printre cei mai populari candidati

Dintre cei 100 de mii de pamanteni inscrisi in proiectul MarsOne, Vasile Sofroni, de 55 de ani, e pe locul al patrulea in topul popularitatii. Ar putea fi unul dintre favoriti. Alti 7 romani vor si ei sa ajunga pe Marte.

Coordonatorii de la MarsOne sunt multumiti nu doar de succesul proiectului, ci si de castiguri. Pentru a se inscrie, fiecare candidat trebuie sa aiba minim 18 ani si sa plateasca o suma intre 15 si 38 de dolari, in functie de nationalitate.

In acest an, dintre candidatii inscrisi vor fi selectati doar 40, iar, dintre acestia, doar patru, adica doi barbati si doua femei, vor porni, in 2022, catre Marte. Si e o calatorie doar DUS.

NASA a descoperit o planeta de culoare ROZ... Nunta cu 80 de domnisoare de onoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x