Antena Căutare

Silviu s-a aruncat în apele unui lac de acumulare, pentru a salva un câine de la înec. Operațiunea de salvare l-ar fi putut costa viața

Un român stabilit în Spania a devenit erou, după ce și-a riscat viața pentru a salva un câine. Patrupedul căzuse în apele înghețate ale unui lac de acumulare. Operațiunea dramatică a fost filmată de un martor, iar imaginile cu românul-erou au devenit virale.

Un român stabilit în Spania a devenit erou, după ce și-a riscat viața pentru a salva un câine. Patrupedul căzuse în apele reci ale unui lac de acumulare. Operațiunea dramatică a fost filmată, iar imaginile cu românul-erou au devenit virale.

Gherendi Angelo Silviu locuiește de câțiva ani în Valencia, Spania. Sâmbătă, românul se plimba împreună cu soția lui pe marginea lacului de acumulare din zonă, când a văzut un câine luptându-se să iasă din apele reci.

Fără să ezite, românul a sărit să-l salveze. După doar câteva momente, a devenit clar că viața omului era în pericol.

Salvat de soție

Soția a fost cea care, cu puteri aproape supraomenești, i-a sos la mal. Sprinjinindu-se de o bară metalică înfiptă în beton, a reuşit să-i tragă cu o frânghie din apă pe bărbat şi patruped.

Scos la mal, zgribulit şi speriat, căţelul a început să plângă ca un copil.

Mai multe detalii, pe Observator.tv

De zece ori bomba de la Hiroshima!!! Un obiect neidentificat a căzut pe Pământ, dar nimeni nu și-a dat seama!... S-au „gazat” singuri! Polițiștii bulgari și-au dat cu spray lacrimogen în ochi, în timpul unui protest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x