Antena Căutare

S-au „gazat” singuri! Polițiștii bulgari și-au dat cu spray lacrimogen în ochi, în timpul unui protest

Moment penibil pentru polițiștii din Bulgaria, chemați să potolească un prostest organizat în fața clădirii Parlamentului. Din cauza vântului, spray-ul lacrimogen folosit de forțele de ordine s-a „răzvrătit”.

Moment penibil pentru polițiștii din Bulgaria, chemați să potolească un prostest organizat în fața clădirii Parlamentului. Din cauza vântului, spray-ul lacrimogen folosit de forțele de ordine s-a „răzvrătit”.

Mii de oameni au participat luni la un protest organizat în fața clădirii Parlamentului bulgar. Sute de polițiști și jandarmi au fost mobilizați pentru a-i controla pe oamenii nemulțumiți.

La un moment dat, câțiva protestatari au încercat să rupă gardurile de protecție, intervenția forțelor de ordine devenind necesară. Pentru a-i îndepărta de acea zonă, s-au folosit spray-urile lacrimogene.

Se pare că vântul era și el „protestatar”, spray-ul iritant afectându-i doar pe jandarmi și polițiști.

Momentul a fost filmat și uploadat, evident, pe Internet.

Silviu s-a aruncat în apele unui lac de acumulare, pentru a salva un câine de la înec. Operațiunea de salvare l-ar fi pu... Ziua pașaportului românesc. Povestea pașaportului fals al lui Carol I, cel care a dat prima lege a pașapoartelor din Rom...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x