Căutare Live

Imagini ȘOCANTE! Șoferul a filmat cum o fantomă îi apare noaptea pe drum (VIDEO)

filmare pe drumUn șofer a trăit adevărate clipe de panică după ce camera sa de bord a filmat ceva extrem de bizar, chiar pe drum! O fantomă i-a apărut în față și apoi a dispărut ca prin minune, fugind.

Un șofer a trăit adevărate clipe de panică după ce camera sa de bord a filmat ceva extrem de bizar, chiar pe drum! O fantomă i-a apărut în față și apoi a dispărut ca prin minune, fugind.

Un bărbat conducea liniștit în timpul nopții pe un drum mai mic atunci când camera de bord a surprins silueta albă a unei creaturi. Omul nu a oprit mașina, ci a mers pe urmele fantomei, ca să filmeze mai bine totul.

Doar că fantoma pare să se fi speriat și a început să sară, fugind și dispărând ca prin minune! Șoferul a publicat straniul clip pe internet și milioane de oameni din întreaga lume au fost șocați de cele văzute.

Unii ao fost de părere că este vorba de vreun animal, în timp ce alții au fost ferm convinși că în filmare se vede clar o fantomă de femeie, cu păr lung.

Clipul video a stârnit controverse în toată lumea și nu s-a găsit deocamdată o explicație rațională pentru cele surprinse.

Profețiile anului 2019. Nostradamus a făcut previziuni șocante pentru anul 2019... S-a descoperit leacul pentru CANCER! Doi cercetători au primit PREMIUL NOBEL pentru descoperirea unei TERAPII anti-cance...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri