Antena Căutare

Un tânăr a mers la spital fiindcă se simțea rău, dar medicii au fost uluiți atunci când au descoperit ce avea în abdomen, de fapt

Un tânăr a început să se simtă rău, așa că mama lui l-a dus la spital. Nu mică a fost surpriza medicilor atunci când au văzut ce avea băiatul în abdomen, de fapt.

Galerie
Când l-au operat, medicii au găsit 80 de obiecte în abdomenul tânărului | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un tânăr din India. Când a început să se simtă rău, mama lui l-a dus la spital. După numeroase analize, medicii au rămas uluiți atunci când au descoperit ce avea tânărul în abdomen, de fapt. Cazul a făcut rapid înconjurul lumii.

Un tânăr a mers la spital fiindcă se simțea rău, dar medicii au fost uluiți atunci când au descoperit ce avea pacientul în abdomen, de fapt

Când fiul ei de aproximativ 24 de ani a început să se simtă din ce în ce mai rău, o femeie și-a luat inima în dinți și a decis să îl ducă la urgențe. Acolo, după numeroase analize și investigații, doctorii au descoperit faptul că pacientul avea în stomac 80 de obiecte străine.

Tânărul a fost imediat băgat în operație și medicii au reușit să îi scoată din abdomen key, unghiere și chiar și un briceag.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Ea e femeia care mănâncă zilnic sute de grame de pietre, de mai bine de 20 ani. Ce a dezvăluit Teresa Widener

Inițial, când fiul i-a zis că a înghițit cheile pe care mama lui le căuta, femeia a luat totul în glumă. Văzând apoi că lipsesc cheile și că tânărul se simte rău, doamna l-a dus de urgență la spital.

Chiar dacă operația a fost una complicată, pacientul a făcut față cu brio intervenției și nu a avut parte de complicații majore.

Citește și: Ea e femeia care mănâncă zilnic pudră de talc pentru bebeluși, de mai bine de 16 ani. Ce a dezvăluit Lisa Anderson

Medicul care l-a operat pe tânăr a spus că, cel mai probabil, totul s-a întâmplat din cauza consumului excesiv de internet, au informat cei de la nypost.com.

Totuși, aceste manifestări ale băiatului ar putea să indice un posibil caz de PICA, o afecțiune caracterizată prin dorința de-a mânca lucruri ce nu sunt alimente, precum vopsea, plastice, șervețele și nu numai. De cele mai multe ori, acest sindrom apare în timpul sarcinii, din cauza numeroaselor schimbări hormonale ce intervin. Totuși, specialiștii susțin că boala poate apărea oricând, indiferent de vârstă, dar mai ales la cei care suferă de ADHD sau diferite tulburări psihice.

Un caz similar s-a petrecut tot în India. Un pacient în vârstă de 26 de ani s-a prezentat de urgență la spital fiindcă se simțea rău. Nu mică a fost surpriza doctorilor atunci când au realizat ce se întâmplase, de fapt. Pasionat de culturism și dornic să ajungă mai repede la trupul mult visat, acesta a înghițit 39 de monede și 37 de magneți. Se pare că omul a recurs la un astfel de gest fiindcă a presupus că zincul din compoziția respectivelor obiecte îl vor ajuta să își crească masa musculară.

Ce rochie a putut să poarte o mireasă la propria nuntă. Tânăra a devenit senzația internetului: „Folia de staniol” | VID... „Poarta către iad” a început să se mărească și oamenii de știință urmăresc fenomenul! Ce s-a descoperit despre acest loc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x