Antena Căutare

O femeie a vrut să meargă la baie, dar când a deschis ușa a încremenit. Peste ce a dat

O femeie vorbea la telefon atunci când a decis să meargă la baie. Când a văzut ce se afla în toaletă, femeia a încremenit de spaimă.

imagine cu un barbat intr-o baie Galerie
Când a văzut peste ce a dat în baia din propria casă, femeia a cerut imediat ajutor | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila întâmplare prin care a trecut Nampung Reungpho, o femeie în vârstă de 43 de ani din Pathum Thani, Thailanda. Era o zi ca oricare alta atunci când doamna cu pricina s-a îndreptat către baie, în timp ce purta o conversație la telefonul mobil.

La câteva secunde după ce a deschis ușa, aceasta a scos un strigăt puternic și a avut parte de o sperietură de zile mari.

Ce a găsit o femeie care a intrat în baia din propria locuință

Nampung Reungpho din Thailanda a încremenit de spaimă atunci când a deschis ușa și a intrat în baie.A observat că ceva se mișcă pe podea și, când a privit mai atent, nu mică i-a fost sperietura atunci când a dat cu ochii de o cobră lungă de peste doi metri.

Citește și: Un bărbat a vrut să se bage în pat lângă iubita lui, dar când a aprins lumina a încremenit de spaimă! Ce se afla lângă femeie

În doar câteva secunde, reptila era deja la picioarele doamnei, care a tras un țipăt de frică și a părăsit imediat locuința. Fără să mai stea pe gânduri, thailandeza a solicitat intervenția rapidă a unor specialiști în prinderea șerpilor și acesta s-a deplasat la locul respectiv.

doua persoane stand intr-o baie

Specialiștii au intervenit ca să ajute femeia care a făcut o descoperire neașteptată în baie

Oamenii au venit și au prins cobra care se strecurase în baia femeii și care stătea încolăcită în jurul unui scaun. Cu ajutorul unui cârlig special, aceștia au înlăturat reptila. Au pus-o într-un sac și apoi au eliberat-o în natură.

Citește și: Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el

„În toată viața mea nu am văzut un șarpe pe proprietatea mea. Vecinii însă cred că șarpele a venit aici ca semn al norocului pentru casa mea”, a mărturisit Nampung Reungpho, la scurt timp după incident.

Imaginile cu întâmplarea au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

O întâmplare asemănătoare a avut loc și în Australia. O bătrână care a vrut să meargă la baie a trecut printr-o sperietură de zile mari de îndată ce a ridicat capacul vasului de toaletă. În interior se afla un șarpe lung de un metru și jumătate. Acesta a fost momentul în care la casa femeii s-a deplasat Bryce Lockett, un bărbat în vârstă de 25 de ani, specializat în prinsul reptilelor.

Bărbatul susține că, de cele mai multe ori, șerpii intră în casele oamenilor în căutare de mâncare, căldura sau doar din simplă curiozitate.

Iluzie optică virală. Crezi că găsești șarpele din imagine? Reptila nu este deloc ascunsă... O femeie nu a mai râs sau zâmbit de peste 45 de ani, dintr-un motiv greu de crezut. Cum arată azi Tess Christian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x