Antena Căutare

Un tânăr i-a trimis tatălui decedat un mesaj pe telefon, dar când i-a răspuns nu i-a venit să creadă: „Și lui tata îi lipsești”

Tânărul a rămas uimit atunci când a primit un mesaj de pe numărul care i-a aparținut răposatului său tată.

barbat care sta intins pe jos cu telefonul in mana
Un tânăr i-a trimis tatălui decedat un mesaj pe telefon, dar când i-a răspuns nu i-a venit să creadă | Shutterstock

Povestea lui i-a emoționat pe utilizatorii platformelor sociale. Tânărul îi scrisese regretatului său tată că a eșuat în a lua un examen.

Citește și: O fată a atras atenția în metrou, când a urcat așa. Un petic de material i-a acoperit posteriorul, iar filmulețul a devenit viral

Un tânăr i-a trimis tatălui decedat un mesaj pe telefon, dar când i-a răspuns nu i-a venit să creadă

Săptămâna trecută, tânărul de 22 de ani din orașul Xian, din nord-vestul provinciei Shaanxi, China, a trimis un mesaj pe numărul de mobil al regretatului său tată, care a murit acum trei ani, notează South China Morning Post.

„Tată, nu am promovat examenul de admitere pentru studiile postuniversitare. Mă așteptam la asta. Îmi doresc foarte mult să încerc și anul viitor. Mă cunoști bine. O pot face. Tata, mi-e foarte dor de tine. Te rog să apari în visul meu. Vreau să te văd”, i-a băiatul.

Câteva ore mai târziu, a fost uimit să primească un mesaj de la vechiul număr de mobil al tatălui său: „Nici o problemă, puștiule. Cine poate sta mereu acolo, pe primul loc? Vei evolua în urma eșecurilor și, în cele din urmă, vei deveni cel mai bun. Relaxează-te și continuă să faci câte un pas înainte. Cred că tu, copilul meu, ești minunat. Și lui tata îi lipsești”, a primit el înapoi.

Citește și: Un bărbat a ieșit din spital, dar când s-a întors acasă nu s-a așteptat la asta. Ce s-a întâmplat cu iubita lui și cei 30 de porci

Bărbatul care i-a răspuns tânărului a declarat pentru presa locală că, atunci când a primit mesajul, a crezut că este o greșeală de număr. Dar apoi și-a dat seama că cineva duce dorul altcuiva.

„Viața lui probabil nu mergea bine. Ar fi avut nevoie să fie încurajat”, a spus bărbatul.

Atunci, s-a gândit să-i răspundă tânărului pe un ton care i-ar fi plăcut și care i-ar fi adus mainte de tatăl lui, cu speranța că-l va ajuta să-și recapete încrederea.

„Vă mulțumesc pentru răspunsul dumneavoastră. Deși nu știu cine sunteți, tot vă sunt recunoscător”, i-a spus fiul. Apoi, i-a confirmat faptul că nu-l va mai deranja pe numărul respectiv.

Citește și: O fetiță i-a dat unei iguane să mănânce dintr-o prăjitură. Mai târziu, mâna copilului a început să se umfle și să crească

„Când am văzut un mesaj de la „tatăl meu”, am plâns. Mulțumesc din nou”, i-a trimis el bărbatului.

Conversația a apărut și în mediul online: „Am plâns. Proprietarul acestui număr de mobil este atât de bun la inimă!”, „Foarte fain. Urări de bine acestui om, un străin care a vrut să aline durerea altei persoane”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

O fată a atras atenția în metrou, când a urcat așa. Un petic de material i-a acoperit posteriorul, iar filmulețul a deve... Ea e femeia cu cei mai mari pomeți din lume. Anastasia spune că vrea să îi mărească și mai mult. Cum arată tânăra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x