Antena Căutare

Un tânăr înșelat a rămas fără grai în momentul în care a descoperit cine este amantul soției sale: „Un episod dintr-o telenovelă”

Declan, căci despre el este vorba, a trăit dezamăgirea vieții lui în momentul în care a aflat că proaspăta soție îl înșală. Însă, vestea a fost cu atât mai cumplită când a aflat cine este, de fapt, amantul! Află din rândurile de mai jos povestea desprinsă din telenovele!

Un tânăr a încremenit când a aflat cu cine îl înșală proaspăta soție. Nu i-a venit să creadă cine i-a putut face una ca asta! Galerie
Un tânăr a încremenit când a aflat cu cine îl înșală proaspăta soție. Nu i-a venit să creadă cine i-a putut face una ca asta! | Shutterstock

Declan Fuller, din Rhondda, South Wales, UK, este un tânăr în vârstă de 22 de ani, care a fost luat prin surprindere chiar în momentul în care trebuia să trăiască una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui, alături de cea pe care a ales-o să îi fie soție.

Numai că, el a aflat că partenera căreia i-a jurat iubire veșnică îl înșală. Infidelitatea nu i-a adus așa mare suferință precum i-a creat aflarea identității amantului. Iată despre ce este vorba!

Citește și: Ce scrisoare a trimis un veterinar unei familii, după ce a eutanasiat câinele bătrân. Mesajul lui a adunat mii de reacții

Un tânăr înșelat a rămas fără grai în momentul în care a descoperit cine este amantul soției sale

Declan și soția sa au împreună o fetiță, iar bucuria de a fi părinte i-a umplut sufletul bărbatului. Acesta își privea zilnic copila pe camera de supraveghere și era tare mândru să o vadă cum crește. Numai că, într-o zi, pe filmulețele înregistrate a observat un detaliu care l-a ruinat!

El a descoperit că soția calcă strâmb și are o relație extraconjugală, însă uimirea a fost cu atât mai mare cu cât amantul era chiar propriul lui tată, în vârstă de 44 de ani, potrivit Fanatik, care citează The Sun.

Bărbatul nu și-a putut crede ochilor, însă imaginile erau grăitoare. Soția sa, Stephanie, era surprinsă în timp ce intra, adesea, în camera socrului.

Ulterior, Declan a mărturisit că se simte trădat de cele mai importante și apropiate persoane din viața lui:

„Mă simt trădat, dar îmi este mai bine fără ei doi. Este rău! Cum a putut tatăl meu să-mi facă una ca asta?! Este ca un episod dintr-o telenovelă. Nu este normal!”, a declarat tânărul înșelat pentru publicația The Sun, citat de sursa menționată mai sus.

Aici mai multe imagini cu soția infidelă și socrul cu care se iubește:

Citește și: O femeie a descoperit în frigider un compartiment ascuns care provacă mirosul neplăcut. Unde se află acest “buzunar”

Soția infidelă este însărcinată acum cu socrul ei

La rândul ei, soția susține că a intrat în camera socrului pentru a se uita la un serial. Cu toate acestea, relația lor ar fi început să avanseze, iar femeia spune că a încercat, atunci, să pună capăt mariajului și să îl părăsească pe soț.

De asemenea, ea a mai adăugat că, de fapt, relația cu socrul ei ar fi început, cu adevărat, abia după ce ea și Declan s-au despărțit:

„Nu l-am înșelat pe Declan. Am început relația cu tatăl său cam la o săptămână după ce el m-a părăsit.”, a declarat Sthepanie, care este însărcinată acum cu fostul său socru și va avea gemeni, potrivit surselor citate mai sus.

În același timp, Declan a precizat că se bucură că a scăpat de căsnicia toxică, cu toate că îi pare rău pentru copii:

„Dacă nu aș fi cu capul pe umeri, tata ar fi sub pământ acum. Îmi pare rău pentru copii, vor trăi într-o familie foarte amestecată.”, a mai spus Declan, citat de sursele menționate mai sus.

Ce scrisoare a trimis un veterinar unei familii, după ce a eutanasiat câinele bătrân. Mesajul lui a adunat mii de reacți... Nu o să îți vină să crezi cât l-a costat pe acest bărbat tatuajul din imagine! Suma a creat mari controverse în rândul o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x