Căutare Live

Un tată a încremenit de spaimă și a sunat la poliție când a făcut o descoperire neașteptată în sufragerie. Ce intrase în casa lui

Un bărbat din Marea Britanie a trăit spaima vieții lui când a intrat în sufrageria locuinței și a văzut un șarpe de un metru și jumătate. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să-și trimită copiii într-o altă cameră, iar apoi a sunat la poliție.

Când a intrat în sufragerie și a văzut ce se afla sub canapea, un tată a încremenit de spaimă și a sunat la poliție.

Shutterstock & Facebook

Tatăl a sunat la poliție, deoarece se temea că ar putea avea de-a face cu un șarpe veninos. Când poliția a ajuns la apartamentul din Hodge Hill, Birmingham, a găsit reptila ascunsă sub canapea, potrivit birminghammail.co.uk.

Polițiștii au luat șarpele din locuință. Un ofițer de intervenție a putut fi auzit spunând în glumă: „Trebuie să înregistrez ora arestării?"

Șarpele a fost dat ulterior în grija unei instituții specializate, care se ocupă cu astfel de reptile.

Un bărbat a sunat la poliție după ce a găsit un șarpe în sufrageria sa

Se bănuiește că șarpele s-a strecurat în apartament prin sistemul de conducte.

Un purtător de cuvânt al poliției din West Midlands a declarat: "Ziua unui ofițer de poliție nu este niciodată plictisitoare - așa cum a constatat una dintre echipele noastre de intervenție atunci când a fost chemată să ajute o familie care a găsit un șarpe în casa lor. Am primit un apel de urgență duminică seară de la un tată care a găsit un șarpe de 1,5 metri care se târa pe podeaua sufrageriei lor.

Citește și: O mamă a comandat mâncare și a avut o surpriză neplăcută când a deschis pachetul. Obiectul dezgustător care se afla înăuntru

"Îngrijorat că șarpele alb-negru ar putea fi veninos, și-a mutat rapid copiii în altă cameră și ne-a chemat în ajutor. Colegii de la RSPCA ( Societatea Regală de Prevenire a Cruzimii faţă de Animale) nu au putut să vină până dimineața, așa că ofițerii noștri au mers să dea o mână de ajutor.

"Ei au găsit șarpele sub o canapea și au reușit să îl introducă în siguranță în husă și să îl ducă la o casă de reptile locală. Unul dintre angajații centrului nostru de apeluri - expertul nostru intern în reptile, care a lucrat în domeniul cercetării animalelor pentru Universitatea British Columbia - a oferit sfaturi cu privire la tipul probabil de șarpe.

Citește și: Un bărbat a trăit spaima vieții lui când a dat pernele canapelei sale la o parte. Ce se afla chiar în casa lui

„Nu suntem siguri cum a ajuns șarpele în apartamentul din Hodge Hill, Birmingham. Se bănuiește că ar fi intrat prin sistemul de conducte. Șarpele este absolut în regulă și își va căuta o nouă casă."

Citește și: O femeie a vrut să ducă gunoiul, dar când a privit mai atent pubela a încremenit de spaimă. Ce se afla, chiar lângă pubelă

Anul trecut, o tânără din Australia a găsit un șarpe chiar pe raftul unui supermarket.

„Dacă găseşti un şarpe în casă, în special în baie, cel mai corect lucru pe care-l poţi face este să încerci să-l prinzi şi să-l izolezi, închizând uşa şi aşezând un prosop sub prag. Apoi poţi să suni la specialiştii care se ocupă de reptile”, spus specialiștii care se ocupă cu prinsul șerpilor.

El are 83 ani, iar ea are 35 ani. Toți cred că sunt bunic și nepoată, dar ei se iubesc ca în filme... Femeia care a născut primul copil cu regretatul ei soț la 14 luni de la moartea acestuia. Cum e posibil...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x