Antena Căutare

Un test de inteligență simplu și rapid. Poți găsi pasărea ascunsă din imagine? Ai doar 15 secunde la dispoziție

Testele de inteligență interactive sunt la îndemâna oricui. În următoarea imagine, stă ascunsă o pasăre și nu mulți sunt cei care o și găsesc în 15 secunde.

imagine padure copaci Galerie
Test de inteligență simplu și rapid. Poți găsi pasărea ascunsă din imagine? Ai doar 15 secunde la dispoziție | Reddit/ Jagranjosh.com

Îți poți testa abilitățile de observație acceptând următoarea provocare. Ești pregătit?

Citește și: Test de inteligență rapid. Doar 1% dintre oameni pot observa animalul ascuns în imagine. Îți ia 11 secunde să-l vezi

Test de inteligență simplu și rapid. Poți găsi pasărea ascunsă din imagine? Ai doar 15 secunde la dispoziție

În această iluzie optică, stă ascunsă o pasăre, potrivit Jagranjosh.com.

Poți fi chiar un geniu dacă vei găsi pasărea în 15 secunde sau chiar mai puțin. Doar exersând, îți vei putea îmbunătăți abilitățile de observație!

Iluziile optice sunt niște imagini care îți pun percepția la încercare și totodată îți testează abilitățile de observație. Există mai multe tipuri de iluzii optice, cum sunt cele cognitive și fiziologice.

Provocarea lor constă în modul în care aceste imagini pot capta atenția cititorului pentru o scurtă perioadă de timp.

Citește și: Test de inteligență rapid. Privește poza și descoperă cine este hoțul care a furat chipsuri din magazin. Iată răspunsul

Atunci când practici, în mod regulat, acest tip de test de inteligență, te poate ajuta să-ți îmbunătățești abilitatea de concentrare și de observație, fiind ca o hrană pentru minte.

Așadar, ai abilități bune de observație? Să aflăm cum stai cu următoarea provocare, care implică iluzie optică!

Imaginea de mai sus arată o pădure verde, plină de copaci și de frunze. Verdeața îți poate da o stare de liniște, nu-i așa?

De fapt, acolo se ascunde pasărea pe care trebuie să o găsești în 15 secunde sau chiar mai puțin.

Citește și: Test de inteligență rapid! Adaugă o singură linie și rezolvă problema matematică. O mamă s-a chinuit, însă fiul a reușit rapid

Iluziile optice așa cum este și imaginea de mai sus este o modalitate bună de a-ți testa abilitățile de observație, precum și inteligența. Totuși, ia în considerare faptul că exercițiul din acest material este unul distractiv, pe care îl poți face singur sau alături de prieteni și familie.

Cu toate acestea, dacă îți dorești să afli care este nivelul tău real în ceea ce privește coeficientul de inteligență (IQ), poți face unul profesional în cabinetul unui psiholog.

Ai găsit, până la urmă, pasărea în 15 secunde?

Citește și: Test de inteligență rapid. Privește poza și descoperă cine este hoțul care a furat un ceas. Iată răspunsul

Grăbește-te, pentru că timpul se scurge! Pasărea se află ascunsă destul de bine în imaginea de mai sus.

Timpul a expirat! Ai observat pasărea ascunsă printre frunzele copacilor și arbuștilor? Unii dintre voi s-ar putea să o fi găsit în 15 secunde, în timp ce alții încă o caută.

Cu alte cuvinte, pasărea poate fi văzută stând pe o creangă. Este o pasăre de culoare verde închis. Dacă ai ajuns până aici, indiferent de rezultatul testului, felicitări!

Citește și: Test de inteligență rapid. Privește poza și descoperă ce este greșit în mai puțin de 7 secunde. Care este răspunsul

Premieră în România. Doi tineri nevăzători au urcat pe vârful Aconcagua, la peste 6.500 de metri altitudine | Video... Cum arată cel mai mare porc din România, de 700 de kilograme, Marcel. Cu ce a fost crescut de l-a întrecut pe Jardel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x