Antena Căutare

Un traficant de droguri mexican isi elimina dusmanii cu o pusca AK-47 placata cu aur

Liderul unui cartel de droguri din Mexic a fost prins de politisti, care au gasit asupra lui o pusca de aur. Barbatul detinea o pusca AK-47 placata cu aur, in fata careia a pozat cu degajare in momentul arestarii.

Potrivit Daily Mail, Ramiro Pozos Gonzales era liderul unui temut cartel de droguri, iar capturarea lui este o reusita pentru autoritatile mexicane. Infractorul isi asigura protectia cu o pusca AK-47 placata cu aur. Alaturi de arma, in ascunzatoarea lui din sudul tarii au fost gasite si cartuse cu varful de aur, dar si incarcatoare din acelasi material.

Detinerea unor arme de foc de prost gust este o modalitate prin care liderii traficantilor de droguri din Mexic isi etaleaza statutul. Acestia sunt responsabili de moartea a peste 55.00 de mii de oameni cazuti victime in timpul luptelor duse intre carteluri sau impotriva armatei si politiei.

Foto: miuruapan.com

Recorduri trasnite: cea mai rapida oaie, cel mai mare biceps si cea mai grea sportiva din lume... NASA: "Marte este singura planeta, dupa Terra, pe care exista zapada". Ce poate implica acest fenomen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x