Antena Căutare

Recorduri trasnite: cea mai rapida oaie, cel mai mare biceps si cea mai grea sportiva din lume

Gigi Becali vrea sa-si ia Lamborghini. Oaia Lambourghini, Zippy, e cea mai rapida oaie din lume si a intrat in Cartea Recordurilor. Becali e invidios. Niciuna dintre oile lui nu e atat de faimoasa si vrea sa o ia la Steaua.

Gigi Becali nu transfera doar fotbalisti. A gasit cea mai rapida oaie din lume, una de cartea recordurilor. Zippy, oaia Lambourghini, e mai tare decat toate oile lui Becali: a castigat 165 din cele 179 de curse la care a participat. Gigi isi creste oile in conditii de 5 stele la resedinta sa din Pipera.

Nici finul Borcea nu va rasfoi Cartea Recordurilor cu zambetul pe buze. Cainii din Stefan cel Mare tremura de frica unui dog german. Zeus este cel mai mare caine din lume. Masoara 2 metri si 24 de centimetri daca se ridica pe doua picioare.

Egipteanul Moustafa Ismail e omul cu cel mai mare biceps din lume. E bun de bodyguard in Ghencea. Ismail e mai dotat decat Fane al lui Gigi: are bicepsul de 79 de centimetri in circumferinta. Popeye Moustafa uraste spanacul. Prefera pieptul de pui.

Cea mai grea sportiva din lume e si ea in Cartea Recordurilor. Britanica Sarrah Alexander e luptatoare de sumo si cantareste putin peste 203 kilograme.

Rugaminte: nu mai trageti vanturi la mine in taxi!... Un traficant de droguri mexican isi elimina dusmanii cu o pusca AK-47 placata cu aur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x