Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Un yoghin care nu a mai mâncat și nu a mai băut apă de 80 de ani s-a stins din viață! Cum ar reușit să traăiască așa? "Primesc elixirul vieţii prin orificiul din bolta mea palatină"

Ascetul Prahlad Jani, care purta părul lung şi un inel în nas după modelul unei zeiţe hinduse, era originar din satul Charada din statul Gujarat, situat în vestul Indiei, şi susţinea că nu a mai consumat apă şi alimente de la vârsta de 11 ani.

Un yoghin care nu a mai mâncat și nu a mai băut apă de 80 de ani s-a stins din viață! Cum ar reușit să traăiascî așa? "Primesc elixirul vieţii prin orificiul din bolta mea palatină"


Un yoghin indian care spunea că nu s-a mai hrănit şi hidratat în ultimele opt decenii, care a făcut obiectul unor studii medicale dar şi al multor îndoieli, a murit marţi la vârsta de 90 de ani, a anunţat unul dintre vecinii lui, citat de AFP."A murit marţi dimineaţă, de bătrâneţe, în casa lui", a declarat Sheetal Chaudhary, unul dintre vecinii săi.

Mit deslușit: Lingurița de argint poate împrăștia coronavirusul la mai multe persoane? Care sunt proprietățile minune ale metalului


Prahlad Jani spunea că a fost binecuvântat de o zeiţă în copilăria sa, fapt care i-ar fi conferit anumite puteri speciale. "Primesc elixirul vieţii prin orificiul din bolta mea palatină, iar asta îmi permite să trăiesc fără hrană şi fără apă", declara el pentru AFP în 2003.

Ar fi stat două săptămâni, sub supravegherea medicilor, fără să folosească toaleta

Aceasta este temperatura la care coronavirusul se răspândește cel mai repede. Peste jumătate din cazurile de COVID au survenit în zone unde clima a fost un mediu prielnic


Autorităţile nu pot să verifice dacă yoghinul nu a consumat în realitate deloc alimente şi apă pe durata ultimelor opt decenii. În schimb, medicii consideră că este de neconceput ca un corp uman să poată să suporte un post atât de îndelungat.Ascetismul său, care l-a ajutat să înfiinţeze o comunitate de fideli, a atras atenţia oamenilor de ştiinţă. Echipe medicale indiene l-au monitorizat în două rânduri, în 2003 şi în 2010.

Da, ne-au mințit! În laboratorul din Wuhan s-a petrecut o catastrofă din octombrie 2019. SRI-ul american nu a mai putut identifica nicio conversație dintr-odată: "s-a întâmplat o nenorocire!"În timpul celui de-al doilea studiu, pe durata căruia a fost supravegheat în permanenţă de camere de filmat, yoghinul a rezistat fără să bea apă şi fără să mănânce nimic, dar şi fără urinare şi defecare, timp de două săptămâni, uluindu-i pe medicii care aveau sarcina de a îl monitoriza."Acest fenomen rămâne un mister", declara în epocă în faţa reprezentanţilor presei un medic neurolog din acea echipă medicală.

(Sursa: Agerpres)

Recomandari