Aceasta este temperatura la care coronavirusul se răspândește cel mai repede. Peste jumătate din cazurile de COVID au survenit în zone unde clima a fost un mediu prielnic

Potrivit unui studiu realizat de o echipă de cercetători din China, peste jumătate dintre cazurile confirmate de COVID-19, boala provocată de noul coronavirus, au survenit în zone în care temperatura aerului era cuprinsă între 5 şi 15 grade Celsius.

Aceasta este temperatura la care coronavirusul se răspândește cel mai repede. Peste jumătate din cazurile de COVID au survenit în zone unde clima a fost un mediu prielnic


Cercetătorii de la Universitatea Lanzhou au dorit să afle mai multe informaţii referitoare la condiţiile de mediu în care SARS-CoV-2 poate supravieţui pentru a înţelege tiparul de dispersie la nivel mondial, potrivit agenției Xinhua.Specialiştii au cercetat impactul temperaturii ambientale asupra răspândirii globale a COVID-19, conform articolului ştiinţific ce însoţeşte studiul recent, publicat în jurnalul ştiinţific Science of The Total Environment.

Da, ne-au mințit! În laboratorul din Wuhan s-a petrecut o catastrofă din octombrie 2019. SRI-ul american nu a mai putut identifica nicio conversație dintr-odată: "s-a întâmplat o nenorocire!"Relaţia dintre numărul de cazuri de COVID-19 confirmate zilnic şi condiţiile meteorologice, inclusiv temperatura şi umiditatea, a fost studiată pe baza datelor de la aproximativ 3,75 milioane de cazuri de COVID-19 confirmate la nivel mondial, în 185 de ţări şi regiuni, în perioada 21 ianuarie - 6 mai.


Cercetătorii au constatat că în zonele cu valori de temperatură situate între 5 şi 15 grade Celsius au fost reportate 60% dintre cazurile confirmate de COVID-19. Mai mult, aproximativ 73,8% dintre cazurile confirmate erau concentrate în regiuni cu o umiditate absolută între 3 şi 10 grame pe metru cub.

Liliecii NU au infectat oamenii cu Covid-19, ci alt animal! Virusurile fac „greșeli”, a existat un strămoș comun al coronavirusului


Constatările indică faptul că SARS-CoV-2 a părut să se răspândească spre latitudini mai înalte şi sugerează că ar exista o zonă climatică optimă în care concentraţia de SARS-CoV-2 a sporit în mod semnificativ în mediul ambient, inclusiv pe suprafaţa obiectelor.Răspândirea focarului de COVID-19 este afectată de mai mulţi factori

De aici a plecat totul! China a mințit omenirea! Primul caz de coronavirus: 17 noiembrie 2019! Rețineți: 17 noiembrie 2019!!!

Echipa de oameni de ştiinţă a investigat factorii naturali care afectează pandemia.Cercetătorii au avertizat că pandemia de COVID-19 se poate răspândi în mod ciclic, iar focarele ar putea fi recurente în oraşele mari situate la latitudini medii, în toamna anului 2020.

Testele COVID-19 au ieșit pozitive pentru o capră, un fruct pawpaw și o oaie în Tanzania. Președintele atrage atenția asupra testelor: "Se întâmplă ceva!"''Nu ne putem baza pe presupunerea că epidemia de COVID-19 va înceta odată cu creşterea temperaturii'', a declarat Huang Zhongwei, autor principal al articolului ştiinţific.

Ultimele știri