Unde trebuie să pui icoanele dacă vrei ca rugăciunile tale să fie ascultate! Puțini credincioși știu acest detaliu atât de important

Mulți credincioși își pun icoane în casă, fără să știe însă că acest lucru trebuie să respecte anumite reguli.

Mulți credincioși își pun icoane în casă, fără să știe însă că acest lucru trebuie să respecte anumite reguli.

Potrivit canoanelor impuse de biserica ortodoxă, icoanele trebuie să fie achiziționate de la surse de încredere, prin care se poate demonstra faptul că au fost sfințite. Simplele picturi cumpărate din magazine diverse nu au aceeași valoare ca cea pe care o are un obiect sfințit.

Cea mai scurtă și puternică rugăciune din lume! Câteva cuvinte și viața ta se schimbă complet!

Icoanele trebuie așezate pe peretele dinspre Răsărit, pentru ca razele Soarelui să cadă pe ele. Acesta este și motivul pentru care multe biserici sau mănăstiri sunt construite cu ușa de la intrare spre Răsărit.

Detalii neștiute! Ce pensie avea Stela Popescu, după mai bine de 50 de ani de carieră!

Simbolistica este evidentă: de la Răsărit vine Soarele creat de Dumnezeu și lumina cerească.

Dacă totuși nu ai icoanele puse pe un perete dintre Răsărit, atunci trebuie neapărat să folosești lumânări și candele atunci când te rogi, pentru ca sfintele obiecte să primească lumină.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri