Antena Căutare

Zarurile au fost aruncate! Unitatea militară în care au fost executaţi soţii Ceauşescu va fi transformată în mall. Ce nume va purta

Unitatea militară în care au fost uciși soții Ceaușescu va fi transformată în mall. La ce sumă colosală va ajunge investiția și ce nume va purta complexul

Dispar și ultimele clădiri din vremea comunistă! Unitatea militară în care au fost uciși soții Ceaușescu va fi transformată în mall. La ce sumă colosală va ajunge investiția și ce nume va purta complexul

Locul în care soții Ceaușescu au fost împușcați se va transforma în scurt timp într-un mall. După ultimii 30 de ani de activitate, unitatea militară va servi pentru cetățenii interesați de shopping și petrecerea timpului liber. Centrul comercial va avea peste 150 de magazine şi o varietate mare de spaţii destinate petrecerii timpului liber.

Dâmboviţa Mall se va desfăşura pe o suprafaţă de 33 000 mp şi va cuprinde un hipermarket Carrefour, 150 de magazine, restaurante, cinema, spaţii de agrement, de recreere şi de petrecere a timpului liber şi locuri de joacă pentru copii.

Printre magazine se vor regăsi Hervis, Deichmann, New Yorker, Sportisimo, CCC, Pepco, Altex etc. De asemenea, mallul va avea un cinematograf cu șase săli, operat de Cinema City.

Acest complex va ajunge la investiţii de 50 milioane euro, aceasta fiind unica de acest fel, din județul Dâmbovița. Se estimează că va fi nevoie de angajarea a peste 1.000 de persoane în faza de operare, potrivit adevarul.ro.

Evenimente petrecute la zidul unității militare de la Târgoviște pe data de 25 decembrie 1989

Pe 25 decembrie 1989, soții Nicolae și Elena Ceausescu au fost judecați de un tribunal militar ad-hoc, după un proces sumar care a durat trei ore. La finalul acestuia, cei doi au primit sentința.

Judecătorul a admonestat-o în repetate rânduri pe Elena Ceauşescu şi i-a reproşat titlurile academice furate. Nicolae Ceauşescu a fost întrebat insistent şi despre banii depozitaţi în străinătate. Patru sute de mii de dolari în conturi din Elveţia, a spus judecătorul. La zece minute de la pronunţarea sentinţei, cei doi au fost duşi în faţa plutonului de execuţie şi împuşcaţi la zidul unității militare din Târgoviște. Deși Elena Ceauşescu a cerut să nu fie separaţi şi legaţi la mâini, ambii au fost legați la mâini,deși acceptaseră să meargă în mod onorabil la execuție.

Încurcate sunt căile Domului! Două femei, una din Bali și una din România, s-au cunoscut și s-au îndrăgostit iremediabil... Au dat lovitura, nu glumă! Doi frați din Cluj produc brânză pentru care bogații lumii plătesc două mii de euro per kilog...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x