Antena Căutare

Unul dintre ceaiurile preferate de Printul Charles se gaseste si in Romania

Printul Charles al Marii Britanii isi incepe ziua cu o ceasca de ceai negru. E un ceai fin produs de o firma cu traditie. De unde stim astat! Secretul ni l-au dezvaluit importatorii, care au adus sortimentul de ceai la un targ din Capitala. Ceaiul regal nu a fost singura atractie. Printre miile de sortimente am gasit si ceai in carte, in cutie muzicala sau unul servit de tineri imbracati in costume traditionale coreene.

Plicul, de culoare rosie, e unul obisnuit, continutul insa e special. E unul dintre ceaiurile preferate ale Printului Charles.

Sunt unii dintre furnizorii Casei Regale. Se presupune ca printul Charles bea acest ceai dimineata ca sa se trezeasca cumva, in loc de cafea. Ceaiul corean e greu de gasit pe piata romaneasca, insa trebuie gustat. E ca un fel de gem care se combina cu apa fierbinte. Nu are nevoie de indulcitori. Aroma fructelor e suficienta.

Exista o asociere a ceaiului cu lectura. Sunt si parteneriate cu librarii. Ideea a fost considerate chiar a fost una buna. O idee premiata la Salonul international de Inventica de la Toronto.

Mai ieftina si pentru alte gusturi e cafeaua. Putini stiu insa sa recunoasca o cafea de calitate. Stefan Laurentiu prepara bautura care ne trezeste in fiecare dimineata, de sase ani. Nu e o cafea obisnuita, fiecare ceasca e ca o pictura.

Codul de bare a ajuns la varsta de 60 de ani... Japonezii construiesc un sistem de prevenire a efectelor tsunami-urilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x