Antena Căutare

Imagini in EXCLUSIVITATE! Uriasul planetei, Sultan Kosen, a facut nunta! Cum arata sotia lui

Cel mai inalt barbat din lume si-a gasit perechea. Sultan Kosen s-a casatorit week-endul trecut cu aleasa inimii lui, Merve. Pregatirile pentru nunta au durat doua zile si intreaga comunitate a participat la evenimentul special din viata uriasului.

Mare petrecere, in week-end, acasa la uriasul planetei! Dupa ani intregi de suferinte si sperante desarte, Sultan Kosen si-a indeplinit cea mai arzatoare dorinta.

"Pana in ziua de azi am fost indragostit de doua ori. La prima, familia nu a fost de acord, iar la a doua, fata s-a cam jucat cu mine. Am tras toata suferinta", declara, in urma cu doua luni, Sultan.

Insa, momentele de tristete si singuratate ale lui Sultan au luat sfarsit. Uriasul si-a gasit perechea! Si ca sa fie sigur ca nu-i scapa, a luat-o si de sotie la numai doua luni de la prima intalnire.

Week-endul trecut, in satucul din apropierea granitei dintre Turcia si Siria, toata lumea a petrecut si s-a bucurat pentru Sultan. El, uriasul planetei, cu o inaltime de 2,47 metri. Ea, o fata simpla din Siria, in varsta de 21 de ani, cu aproape un metru mai scunda decat el, pe nume Merve. Intre cei doi a fost dragoste la prima vedere si nici macar diferenta de inaltime nu a stat in calea fericirii lor.

"Sunt foarte fericit pentru ca am gasit-o pe fata visurilor mele si, iata, ca visele mele se implinesc. Eu sunt foarte bucuros, familia mea la fel, toata Turcia este bucuroasa astazi!", a spus uriasul.

El a povestit si cum a cunoscut-o pe frumoasa Merve.

"In urma cu doua luni, un prieten mi-a spus ca stie o fata pe care ar trebui sa o cunosc. Ne-am intalnit, ne-am placut si ne-am dat seama ca ne asemanam foarte mult. Apoi am cerut-o de la familia ei, mi-au dat-o, iar maine ne vom casatori!".

Pregatirile pentru nunta au inceput inca de sambata seara cu o petrecere la care a participat toata comunitatea. Casa gatita de sarbatoare a fost neincapatoare pentru invitatii lui Sultan. Familia lui a pregatit camera matrimoniala, pe care tinerii indragostiti ne-au prezentat-o fericiti. O incapere pe masura lui Sultan, cu un pat in care uriasul sa se poata odihni alaturi de tanara lui sotie, dar si o camera de baie, adaptata special pentru ei amandoi.

Chiar daca Sultan statea foarte greu in picioare fara carje, de fericire, uriasul planetei si-a scos viitoarea sotie la dans. La scurt timp, fata s-a retras pentru ca ma apoi sa revina in curte, insotita de femeile din familie. Imbracata intr-o rochie ciclam, cu broderie aurie si cu fata acoperita cu un voal rosu, Merve s-a indreptat catre viitorul ei sot. Cei doi au fost asezati la o masa in mijlocul petrecaretilor pentru ca fetele din comunitate sa puna in practica un obicei stravechi: pictatul cu hena.

Petrecerea a continuat cu muzica si dans iar dupa aproape doua ore, vizibil emotionati, mirii s-au retras pentru a se odihni pentru ziua cea mare.

"Cu voia lui Dumnezeu, vom deveni mama si tata. Ne dorim nu doar un copil, ci doi!", au spus mirii.

Sultan a transmis un mesaj special pentru echipa Acces Direct!

"Sunt foarte bucuros pentru ca ati venit din Romania pentru mine. Vreau sa salut toata familia Antenei 1 si sa va spun ca data viitoare vreau sa vin la voi impreuna cu sotia mea, pentru ca si ea isi doreste sa viziteze Romania!".

Petrecere a continuat ore bune, iar sutele de petrecareti au dansat si au cantat pana cand mirii au plecat spre casa.

Puteti urmari editia integrala a emisiunii pe antenaplay.ro!

FOTO! Balonul de dormit in natura, pe post de camera intr-un hotel de lux... Printul Charles trage un semnal de alarma: "Romania risca sa piarda pe mana ei toate frumusetile naturale"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x