Antena Căutare

Printul Charles trage un semnal de alarma: "Romania risca sa piarda pe mana ei toate frumusetile naturale"

Romania este o tara remarcabila, dar risca sa piarda chiar pe mana ei toate frumusetile naturale care o fac unica. Este avertismentul lansat de printul Charles la lansarea ultimei parti a documentarului "Wild Carpathia", care promoveaza Romania.

Printul nu a putut veni in persoana la evenimentul de la Bucuresti. A venit insa.in scris.

Prin documentarul Wild Carpathia, printul Charles a reusit sa arate lumii intregi o alta fata a Romaniei. Filmul este o pledoarie pentru pastrarea si ingrijirea zonelor naturale de o frumusete aproape nepamanteana din tara noastra. A treia si ultima parte a avut premiera de gala, aseara, la Londra si la Bucuresti.

Desi nu a luat fost la eveniment, printul a transmis un mesaj care a fost citit de catre Ambasadorul Marii Britanii in Romania. Charles a avertizat ca Romania risca sa piarda pe propria mana tocmai frumusetile naturale laudate in aceasta serie documentara.

Se estimeaza ca Romania pierde 3 hectare de padure virgina pe ora. Iar jumatate din astfel de cazuri au loc in zone care, teoretic, sunt protejate.

A treia parte a documentarului Wild Carpathia are in prim-plan zone din Maramures, Bucovina si Moldova si viata romanilor din aceste locuri.

Seria "Wild Carpathia" este conceptul lui Paul Lister, un aparator al regiunilor naturale din Europa.

Urmareste editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Imagini in EXCLUSIVITATE! Uriasul planetei, Sultan Kosen, a facut nunta! Cum arata sotia lui... Si-a luat bilet DUS catre planeta extraterestrilor! George Hruby, romanul care pleaca... pe Marte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x