Antena Căutare

Usturoiul îi face pe bărbați să devină de-a dreptul irezistibili pentru femei!

Există un aliment care, potrivit experților, îi face pe bărbați să devină de-a dreptul irezistibili pentru femei.

Există un aliment care, potrivit experților, îi face pe bărbați să devină de-a dreptul irezistibili pentru femei.

Cine spune că nu este bine să mănânci usturoi la prima întâlnire se înșală. Cel puțin în ceea ce-i privește pe bărbați. Un studiu arată faptul că acest ingredient pe care îl întâlnim în toate bucătăriile îi face pe domni să devină irezistibili.

Este adevărat, atunci când consumăm usturoi este destul de greu să scoatem mirosul puternic din cavitatea bucală, chiar și după eforturi considerabile. Totuși, dacă noi, femeile, ar trebui să avem ceva rețineri atunci când trebuie să ieșim din casă, pentru că alimentul acesta ne dă un anumit miros, în ceea ce-i privește pe domni, lucrurile stau altfel.

Consumat regulat, acest aliment poate avea efecte miraculaose

Un studiu publicat în revista Appetite arată faptul că în funcție de alimentele pe care le consumă, bărbații se pot face mai plăcuți în fața celorlalți. Și, conform informațiilor din cadrul cercetării, femeilor le place foarte mult mirosul de usturoi.

Cum să ai posterior sexy și bombat! Cinci minute și efectul e garantat!

În mod surprinzător, cei care au luat cele mai mari note au fost cei care au mâncat patrru căței de usturoi. Cercetătorii au ajuns la concluzia că femeile au perceput acest miros ca pe unul natural și sănătos, dar, de altfel, de consumul de usturoi. Așadar, feromonii din organismul bărbaților induc ideea de sănătate și vor exercita în mod constant un răspuns pozitiv, de atracție, de la sexul opus.

Află aici mai multe detalii despre acest subiect!

Oamenii cu un coeficient de inteligență scăzut postează citate pe Facebook!... Își găsesc jumătatea în această iarnă! Zodiile acestea sunt pe lista lui Moș Crăciun, la capitolul iubire!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x