Antena Căutare

Vecinii au fost uluiți când au văzut ce au putut face doi soți în curtea lor, după ce au achitat creditul pentru locuință

Doi soți și-au cumpărat o casă și, după ce au achitat creditul bancar, și-au transformat curtea în cel mai neașteptat mod posibil. Chiar și vecinii au fost uluiți când au văzut grădina acestora și au vrut să afle secretul.

Siobhan și Lee Bowen Galerie
Siobhan și Lee Bowen și-au cumpărat o casă și după ce au achitat creditul au decis să transforme curtea | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste a unei familii din Great Wyrley, Staffs (Marea Britanie). Siobhan și Lee Bowen și-au cumpărat o casă și s-au mutat în ea, Anii au trecut și cei doi au reușit să chite creditul pentru locuință mult mai ușor, apoi au decis să amenajeze grădina locuinței.

Când au văzut cum s-a transformat locul și ce au putut să facă cei doi soți în curtea locuinței, vecinii au fost uluiți și au dorit să le afle secretul.

Doi soți și-au achitat creditul la casă mai devreme, apoi au amenajat curtea casei într-un mod ce i-a uluit pe vecini

Siobhan (36 de ani) și Lee Bown (38 de ani) s-au căsătorit în urmă cu ceva timp și, în anul 2011, cei doi au decis să își cumpere o locuință în Great Wyrley, Staffordshire (Marea Britanie). Au mers la bancă și când au cerut suma de 95.620 de lire sterline, cei doi au aflat că trebuie să semneze un credit pe 35 de ani.

Citește și: Vecinii au rămas fără cuvinte când au descoperit pe Instagram ce „ascunde” o femeie în curtea casei. Ce și-a făcut în grădină

Această „povară” însă nu avea să existe pentru foarte mult timp. Soții au făcut to ce le-a stat în putință ca să achite creditul mai repede, apoi s-au apucat să își amenajeze curtea casei, în semn de „victorie”. Cânv au aflat ce sărbătoresc cei doi, dar și cum arată grădina, vecinii au fost de-a dreptul uluiți.

Soții Bowen au făcut economii și au achitat datoria la bancă după 7 ani, adică mai devreme cu 28 de ani. Ca să poată strânge banii necesari, aceștia au ales să nu folosească telefoane din gamele noi sau tehnologie de ultimă generație.

casa cumparata de Siobhan și Lee Bowen

Casa cumpărată de Siobhan și Lee Bowen

„Avem o mașină modestă, veche de 12 ani. Am învățat încă din studenție să facem economii, așa că am aplicat acest lucru și acum, cumpărând doar strictul necesar și având grijă de ceea ce avem deja, ca să nu fie nevoie să pierdem bani pe reparații. Nu avem telefoane de ultimă generație. Mergem în vacanțe, dar folosim mereu oferte și reduceri. Preferăm concediile în țara noastră, alături de familie și prieteni, ca să putem cheltui mai puțin. Nu ieșim în oraș să mâncăm, ci gătim totul în casă. Prietenii vin la noi în vizită și așa facem economie”, a dezvăluit femeia, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Citește și: Un bărbat și-a cumpărat o casă și a vrut să curețe curtea, dar a făcut o descoperire uluitoare. Ce a găsit în grădină

După ce au reușit să achite creditul la casă, soții au dorit să marcheze „victoria”, așa că au amenajat grădina casei în cel mai surprinzător mod posibil.

Practic, folosind din nou economii și tutoriale de pe internet (ca să nu apeleze la serviciile scumpe ale unui specialist), soții au transformat grădina într-un mod ce i-a surprins din plin chiar și pe vecini. Aceștia au venit să vadă „minunea” și așa cu aflat ce secret au folosit cei doi soți ca să aibă o casă frumoasă cu grădină superbă, luată cu un credit ce a fost achitat cu 28 de ani mai devreme!

O tânără a slăbit 39 de kilograme mâncând zilnic la fast food. Cum a fost posibil și ce secret a folosit Karina Villarrr... Controversa care a împărțit TikTok-ul în două tabere.Taylor Paul are 50 sau 27 ani? Adevărul despre clipul viral cu ”fii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x