Antena Căutare

Vezi care au fost cele mai tari farse de 1 aprilie din presa britanica!

Ziua pacalelilor nu a fost ratata nici in Mareaa Britanie, unde majoritatea publicatiilor importante au facut cate o farsa cititorilor.

The Telegraph a realizat o selectie a celor mai interesante stiri false transmise de presa britanica de 1 aprilie.

Arsenal lanseaza un parfum care miroase a stadion. The Sun a relatat ca echipa de fotbal Arsenal Londra va lansa un parfum care combina mirosul uleiului de masaj cu cel al gazonului proaspat taiat si al scaunelor de piele din loja oficiala. Parfumul are si aroma produselor de par folosite de fotbalisti.

Guvernul va introduce o taxa pentru sampania racita. Mail on Sunday le-a spus cititorilor ca oficialitatile urmeaza sa introduca o taxa pe sampania rece care se serveste in spatiile publice. Energia care se foloseste intr-o singura seara pentru racirea sampaniei este suficienta pentru a incalzi si ilumina un spital de dimensiune medie. Din acest motiv, jurnalistii au spus ca pretul sampaniei reci va creste cu 9%.

Guvernul va lansa un reality show pentru a se apropia de alegatori. Cei care au citit ziarul Sunday Telegraph pe 1 aprilie au aflat ca guvernul britanic este in discutii cu un post de televiziune pentru a realiza un reality show in cadrul caruia sa fie ales un nou consilier pentru primul-ministru. Aceasta emisiunea se vrea a fi o metoda de apropiere fata de britanicii de rand care au posibilitatea sa voteze concurentul preferat.

Foto: hepta.ro

SUA: O fetita a gasit o comoara in timp ce facea curat... Un australian a fost gasit viu la o ora dupa deces...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x