Antena Căutare

Vezi cel mai mare aligator capturat in Florida!

Uluitor: Tim Stroh, un student din Florida, a prins un aligator de dimensiunea unui monstru, in timp ce vaslea pe canalul Sf. Lucia, pe data de 16 septembrie, relateaza WPTV.

Un aligator de dimensiuni impresionante a cazut victima unei familii de vanatori cu sange rece. Oamenii au primit un pont in legatura cu existenta unui aligator urias pe canalul Sf. Lucia si au pornit in cautarea lui.

Vanatoarea a fost scurta si victorioasa, la capatul ei, tanarul Tim Stroh si tatal sau reusind sa atraga aligatorul in apropierea barcii, sa il imobilizeze cu harponul si chiar sa-l urce in barca.

Au ucis aligatorul si l-au transportat cu barca pana pe mal. "Avea personalitate si ne-am distrat bine cu el", s-a laudat tanarul curajos pentru ziarul Treasure Coast.

Familia Stroh nu este insa la primul succes de acest fel, potrivit WPTV. Acum, aceasta planuieste sa monteze capul aligatorului pe peretele adolescentului, sa faca brelocuri din spatele sau si sa-i transforme piciorul intr-o lampa.

FOTO: tcpalm.com

UIMITOR! Dinozaurii nu au disparut din cauza unui asteroid!... Vezi profetiile "Micului Nostradamus"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x