Antena Căutare

Viața bate filmul! O femeie și-a abandonat copilul, dându-l spre adopție. Însă, după 22 de ani, avea să afle o veste șoc: în tot acest timp, au trăit...

În octombrie 1985, Christine Tallady a adus pe lume un băieţel, pe care, la scurt timp, a decis să-l părăsească. Femeia, părăsită de tatăl copilului, şi-a dat copilul spre adopţie. Însă, când a renunţat la el, femeia şi-a lăsat datele pentru a fi contactată de fiul ei, în cazul care îşi va dori să afle cine i-a dat viaţa.

În octombrie 1985, Christine Tallady a adus pe lume un băieţel, pe care, la scurt timp, a decis să-l dea spre adopție, părăsită de tatăl acestuia. Însă, când a renunţat la el, femeia şi-a lăsat datele pentru a fi contactată de fiul ei, în cazul care îşi va dori să afle cine i-a dat viaţa.

În cele din urmă, cel mic a fost înviat, fiind botezat Steve. După ani şi ani, ajuns la vârsta maturităţii, a început să îşi caute mama biologică, însă pentru că nu îi ştia numele corect, strădania lui a fost în zadar, până într-o zi. La 20 de ani, Steve era angajat ca şofer la un magazin alimentar din Grand Rapids, Michigan. Continuând să-şi caute mama, băiatul a aflat, în cele din urmă, că mama sa naturală locuia foarte aproape de el. Imediat, a decis să-şi întrebe şeful dacă o cunoaşte, scrie realitatea.ro.

"L-am întrebat: 'Cunoşti vreo femeie pe care s-o cheme Christine Tallady?' Iar el mi-a răspuns: 'O cheamă ca pe colega noastră de la Casă?'", a povestit Steven.

Astfel, un manager de la magazin s-a oferit să-l ajute, căutând adresă femeii de la Casă. S-a dovedit că ea era cea pe care o căuta. După câteva zile, băiatul a mers la agenţia care se ocupase de cazul său, oamenii de acolo constactand-o pe Christine: "Fiul tău este în viaţă. Este unul dintre colegii tăi de serviciu şi îl cheamă Steve."

"Când l-am văzut, mi-am dat seama că el este fiul meu. Nu aveam niciun dubiu. Apoi, am verificat data de naştere din actele de angajare. Se potrivea! Nu pot să cred, timp de 8 luni am lucrat sub acelaşi acoperiş cu fiul meu!", a spus femeia, emoţionată.

Video. O femeie și-a luat soțul la bătaie, după ce l-a prins în pat cu amanta: „Cum ai îndrăznit?! Mă port atât de frumo... Omul ăsta a avut nevoie de ajutor ca să înțeleagă cât de bogat este: „Am scos 10 milioane din cont, am pus banii în maşi...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x