Antena Căutare

Viața bătrânului bătut cu bestialitate într-un pasaj din Brașov s-a schimbat radical. „Vreau și eu să-mi faceți o poză frumoasă, să mă aveți acolo în telefon, amintire”

Viața lui Dumitru Neculai, bătrânul bătut cu bestialitate de doi tineri, într-un pasaj din Brașov, s-a schimbat total, grație medicului Vasi Rădulescu și a sutelor de oameni impresionați de drama bărbatului. 

Viața lui Dumitru Neculai, bătrânul bătut cu bestialitate de doi tineri, într-un pasaj din Brașov, s-a schimbat total, grație medicului Vasi Rădulescu și a sutelor de oameni impresionați de drama bărbatului.

2018. Ultima zi a lunii martie a fost una de coșmar pentru Dumitru Neculai, un bărbat în vârstă de 66 de ani. Trântit la pământ, bătut cu pumnii şi picioarele până nu a mai putut mişca, bărbatul a fost lăsat într-o baltă de sânge și salvat în ultimul moment de un agent de pază. Se întâmpla în Brașov. Atacatorii, doi tineri.

Aproape 7 luni mai târziu, viața lui Dumitru Neculai este complet schimbată. Medicul Vasi Rădulescu, cel care a sărit în ajutorul bătrânului, a postat pe pagina de Facebook o fotografie și un mesaj în care ne povestește ce ecou puternic a avut povestea lui Dumitru Neculai.

„Vreau și eu să-mi faceți o poză frumoasă, să mă aveți acolo în telefon, amintire, mi-a zis el. I-am făcut, chiar dacă, dincolo de poză, nu am cum să-l uit vreodată.

E omul care aproape a murit, într-o seară de martie, sub picioarele unor tineri care l-au bătut cu bestialitate. Apoi, sub un val de bine, nu numai că n-a murit, dar a ajuns într-un centru fabulos, unde stă lângă oameni plini de povești minunate, joacă șah cu ei, conversează pe teme filosofice, se plimbă printr-o curte plină de flori, se joacă cu căprioarele și cu măgărușul Gogu, mătură frunzele și stă într-o liniște aproape de basm.

Și pentru că mulți oameni au vrut să-l ajute și au donat bani după acea bătaie cruntă, am luat o casă nouă aici și astăzi am inaugurat-o. E tare frumoasă. A treisprezecea casă aflată sub mâna bună a lui Viorel Pasca, renovată și gata să-l primească pe domnul D. și pe mulți alții.

Mi-au scris numele pe o placă și m-au făcut terci, dar eu n-am făcut decât să generez o scânteie și meritul nu prea e al meu, ci al celor care au donat și mai ales al celor care fac lucruri extraordinare aici, la Dumbrava, într-un loc care-mi place din ce în ce mai mult”, a scris medicul Vasi Rădulescu.

Viața bătrânului bătut cu bestialitate într-un pasaj din Brașov s-a schimbat radical. „Vreau și eu să-mi faceți o poză frumoasă, să mă aveți acolo în telefon, amintire”

Prea controversate pentru ochii publicului? După 5 ani în care au stat acoperite, „bebelușii” văd, din nou, lumina... Copia unui cojoc tradițional românesc, vândută la preț de mașină de designerul preferat al lui Meghan Markle...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x