Antena Căutare

Viata de caine... De ce designerii apar in poze doar insotiti de animalele de companie

Moda dusa pana la rangul de obsesie. Cei mai multi dintre designeri nu mai accepta sa apara in fotografii singuri, ci doar insotiti de cainii lor

Patrupedele celor mai cunoscuti 'trendsetteri" sunt la fel sau chiar mai cunoscute decat ei. Spre exemplu, Moujik, un bulldog francez, a reprezentat "sufletul" lui Yves Saint Laurent si este unul dintre cele mai cunoscute animale de companie din lumea modei. Asta si pentru ca, ori de cate ori murea, stapanul sau cumpara un altul, caruia ii punea acelasi nume.

Roberto Cavalli, rege al "too much rich" are si el un caine, pe numele sau Lupul, alaturi de care imparte excursiile cu avionul privat, croazierele si nu in ultimul rand, este vedeta pe Twitter, acolo unde stapanul sau posteaza imagini aproape zilnic. Iar copertele revistelor se realizeaza doar in "doi".

Un alt designer, pur si simplu indragostit de animalul sau, este Marc Jacobs, care poate fi vazut deseori plimbandu-se prin New York alaturi de bull terrierul sau, Arthur. Asta ca sa nu mai spunem si ca dorm impreuna.

Si lista poate continua: Donna Karan are un labradon, Steph, Tommy Hilfiger, doi caini din rasa bull dog francez. Vera Wang, Oscar de la Renta, Johnathan Saunders, Alessandro Dell'Acqua si Donatella Versace sunt si ei mari iubitori de de animale.

Singurul care face exceptie este Karl Lagerfeld, care detesta cainii, pe care ii considera obositori si plicticosi, insa iubeste... pisicile, iar matei sale i-a dedicat editoriale de moda, exprimandu-se regretul ca nuu exista legi pentru a te casatori cu animalul tau de companie.

Bref, maniile designerilor sunt duse la extrem, insa trebuie sa recunoastem ca au si eu meritul lor, altfel nu ar scoate pe piata asa minunatii de haine!

Foto: hepta

O englezoaica s-a trezit din coma si a descoperit ca este insarcinata in patru luni... FOTO: Biblioteci inedite! Pe care ai dori sa o ai acasa?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x