Antena Căutare

O englezoaica s-a trezit din coma si a descoperit ca este insarcinata in patru luni

Gemma Holmes conducea un scuter, pe o sosea din Anglia, in momentul in care a intrat in coliziune cu un autoturism parcat. Impactul a fost atat de puternic, incat a zburat cativa metri si s-a izbit de un stalp de electricitate. A suferit rani ingrozitoare si a intrat in coma, iar medicii nu-i dadeau mari sanse de supravietuire. Cu toate acestea, dupa trei luni de coma, s-a trezit si a descoperit ca era insarcinata in patru luni.

In urma accidentului, Gemma a suferit de amnezie si nu putea sa-si aminteasca nimic din ce s-a petrecut in ultimii trei ani, nici macar cum l-a cunoscut pe tatal copilului sai. Barbatul a fost identificat, in cele din urma, dar cei doi nu au devenit un cuplu.

Desi medicii au avertizat-o pe tanara de 26 de ani ca si-ar pune in pericol sanatatea daca ar pastra copilul, aceasta a refuzat sa faca un avort. A amanat si operatia la coloana pentru a putea naste.

„Pur si simplu m-am gandit ca daca acest bebelus a reusit sa supravietuiasca ingrozitorului accident, asa a fost sa fie”, a declarat Gemma Holmes, conform Huffington Post.

Pe toata perioada sarcinii, a refuzat sa ia analgezice pentru a nu-i pune viata in pericol bebelusului. A trecut prin dureri ingrozitoare, dar a nascut, prin cezariana, un baietel perfect sanatos.

Foto: precisionnutrition.com

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 26 august!... Viata de caine... De ce designerii apar in poze doar insotiti de animalele de companie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x