Antena Căutare

VIDEO: Cântărea doar 500 de grame la naştere, dar Dumnezeu nu l-a lăsat! Transformarea emoţionantă a unui bebeluş

Povestea emoţionantă a unui bebeluş născut prematur face furori pe Internet. Doamnelor, domnilor, iată cum s-a transformat micuţul Jack în primul an de viaţă!

Povestea emoţionantă a unui bebeluş născut prematur face furori pe Internet. Doamnelor, domnilor, iată cum s-a transformat micuţul Jack în primul an de viaţă! Pe 24 septembrie 2014, cu trei luni înainte de termen, venea pe lume Jack Harrison. S-a născut prematur, iar medicii i-au dat doar 50 la sută şanse de supravieţuire...Cântărea doar 500 de grame şi măsura 33 de centimetri. Da, 500 de grame!!! Deşi viaţa lui atârna de un fir de aţă, părinţii lui Jack nu şi-au pierdut speranţa. În fiecare secundă au fost alături de el, i-au analizat cu grijă fiecare mişcare, fiecare gest şi s-au rugat pentru o minune.

Jack, în primele ore de viaţă

Ce face un câine atunci când întâlnește pentru prima oară un bebeluș! Noul viral de pe Facebook! (VIDEO)

Mama sa a fost nevoită să aştepte 16 zile până când a putut să îşi strângă în braţe puiul pentru prima oară. De abia după trei săptămâni Jack a deschis ochii pentru prima oară...

Încet, încet, bebeluşul a prins putere, a devenit capabil să respire pe cont propriu şi chiar să se bucure de primul său biberon.

Pe 14 ianuarie 2015, după 111 zile petrecute în spital, sub supravegherea medicilor, Jack a fost lăsat să plece acasă. În sfârşit!

Fotografie făcută în ziua externării

Cu emoţii greu de descris în cuvinte, părinţii lui Jack şi-au dus bebeluşul acasă, în pătuţul lui.

Vedeţi întreaga poveste a lui Jack în filmuleţul de mai sus!

Balanţele au mare noroc la bani, iar Racii rezolvă o problemă importantă! Horoscopul pentru 1 octombrie... Primul om care a traversat singur un ocean, într-o ambarcațiune cu vâsle, s-a inspirat dintr-o carte. Povestea lui John ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x