Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Ce face un câine atunci când întâlnește pentru prima oară un bebeluș Noul viral de pe Facebook! (VIDEO)

Recent, pe rețeaua de socializare Facebook a început să circule un clip video ce arată reacția unui câine atunci când vede noul membru al familiei, un bebeluș ce tocmai a fost adus acasă.

Recent, pe rețeaua de socializare Facebook a început să circule un clip video ce arată reacția unui câine atunci când vede noul membru al familiei, un bebeluș ce tocmai a fost adus acasă.

Părinții l-au adus pe cel mic de la maternitate pentru prima oară acasă. L-au așezat într-un scaun special pentru bebeluși, pentru a-l lăsa să doarmă.

În scurt timp, câinele familiei, un Golden retriever amuzant, își face apariția la locul cu pricina.

Nu latră, ca și când ar știi că nu are voie să îl trezească pe cel mic. Totuși, ceva uimitor se întâmplă.

Părinții încercau să îl facă pe bebeluș să spună „mama”, dar apoi câinele a făcut ceva de-a dreptul neașteptat! (VIDEO)

Bebelușul și câinele au devenit o adevărată senzație pe internet

Patrupedul pare atât de fericit de sosirea noului membru al familiei, încât nu se poate abține să nu îl miroasă și să îl „pupe” pe cel mic. Animalul îl privește atent pe bebeluș cum doarme, ca și când ar vrea să îl protejeze.

Un câine gustă dintr-o lămâie, dar ceea ce urmează te va face să mori de râs! Reacția animalului este de milioane! (VIDEO)

Clipul video a adunat mii de like-uri și peste 80.000 de vizualizări în doar o zi.

Care e cel mai emoționant moment pe care l-ai trăit alaturi de animalul tău de companie? Povestește-ne și nouă, iar cele mai frumoase întâmplări vor fi premiate! Intră în concurs dând CLICK AICI!

Prietenul tau necuvântător poate fi un star! Ia-ți cățelul sau purcelul, furnica sau iguana, și adu-I in cea mai mare competiție! Inscrieți-vă ACUM pe casting.a1.ro sau la telefon 0741.838.419 pentru un spectacol de rasă pur talent!

Recomandari