Antena Căutare

VIDEO! Ce nu fac oamenii din dragoste: Un cuplu francez s-a casatorit la 18 metri inaltime, pe o coarda intinsa

In anii '50, flirtul era conditionat de maniere si comportament ca la care. Totusi, unii indragostiti faceau abstractie de norme si isi scoteau la iveala latura excentrica. Asa au hotarat doi francezi sa faca din nunta lor, un moment memorabil.

Doi francezi curajosi au reusit sa faca din ziua nuntii lor un spectacol adevarat. Imbracati la patru ace, mirele si mireasa si-au lasat pantofii de gala acasa si au urcat in tenisi pe scari. La 18 metri inaltime, cei doi s-au oprit si au hotarat sa isi spuna juramintele pe o coarda intinsa, deasupra pietii din Toulouse, Franta.

Sub privirile infricosate ale oamenilor din jur, indragostitii s-au intalnit pe sfoara instabila si acolo au primit binecuvantarea preotului. Cavalerul de onoare, mult mai timid si coplesit de emotii, a fost dus cu grija de mire inapoi la siguranta.

Cocosul cu... diamant! O femeie a ramas fara cercel, dupa ce pasarea l-a inghitit... Sultan, cel mai inalt om de pe planeta, a dat viata povestii "Gulliver in Tara piticilor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x