Antena Căutare

Sultan, cel mai inalt om de pe planeta, a dat viata povestii "Gulliver in Tara piticilor"

Familia celor mai mici romani l-a impresionat pana la lacrimi pe barbatul zgarie nori. Uriasul bland a ingenunchiat, la propriu, in fata lui Ion si Anca Paliu, pe care i-a vizitat.

Cel mai inalt om din lume a patruns in Romania intr-o lume de basm. A pasit in casa celor mai scunzi oameni din Romania si i s-a parut ceva deosebit. Ion si Anca Paliu, cei mai mici oameni de la noi din tara au stat fata in fata cu Sultan, uriasul de 2, 60 metri.

Sultan a ramas fascinat de cata dragoste a intalnit in acea casa atat de mica. Si cu nostalgie in glas si-a spuns of-ul.

"Sper si imi fac si eu o casa pe dimensiunile mele, toate mari, late, ca si pot sa merg , sa intru, sa ies. Acum mi-am comandat un pat pe dimensiunea mea, la fel si pernele. Singurul lucru pe care nu l-am rezolvat pentru intaltimea mea este o pereche. Pana in ziua de azi am fost indragostit asa serios de doua ori, dar recomandarea mea ar fi ca nimeni si nu se indragosteasca pentru ca dragostea este ceva foarte frumos dar si suferinta din dragoste pe masura. La prima fata familia nu a fost de accord, iar la a doua, fata s-a cam jucat cu mine”, marturiseste cu tristete Sultan.

Asa s-a legat o prietenie ca de la mic la mare! Anca si Ion Paliu l-au primit cu bratele deschise pe Sultan in casa lor micuta, dar inaltimea i-a dat din nou mari batai de cap uriasului.

Iar pe cat de greu i-a fost si intre in casa, pe atat de greu i-a fost si sa se desparta de noii lui prieteni, care au acceptat invitatia de a veni in platoul de la "Acces Direct".

Vezi editia integrala pe Antena Play!

VIDEO! Ce nu fac oamenii din dragoste: Un cuplu francez s-a casatorit la 18 metri inaltime, pe o coarda intinsa... VIDEO! Incape intr-o cutie patrata de 50 centimetri: Zlata, cea mai flexibila femeie din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x