Antena Căutare

VIDEO! Incape intr-o cutie patrata de 50 centimetri: Zlata, cea mai flexibila femeie din lume

I se mai spune "femeia de cauciuc" pentru ca isi poate contorsiona trupul in pozitii inimaginabile. Rusoaica Zlata este cea mai flexibila femeie din lume - la 1.72 metri inaltime, gimnasta poate sa incapa intr-o cutie patrata de 50 centimetri!

Julia Gunthel, Zlata pe numele sau de scena, are 27 de ani si un corp care intrece orice inchipuire. Membrele ei sunt atat de flexibile, incat Zlata isi poate indoi trupul in unghiuri incredibile, ce sfideaza anatomia.

De la 4 ani, Zlata a observat ca isi poate duce picioarele pana la cap, se poate face cat un ghem si ca standul in maini este pentru ea doar inceputul unei acrobatii strasnice. Pentru a-si cultiva talentul neobisnuit, rusoaica s-a alaturat unei echipe de circari si a facut in paralel gimnastica.

Douazeci si trei de ani mai tarziu, abilitatile Zlatei sunt recunoscute international iar femeia concureaza in competii de contorsiune. "Pentru mine, fiecare pozitie este extrem de naturala. Devine inconfortabil doar daca sunt nevoita sa o mentin, mai mult timp, pentru un pictorial", spune ea pentru Daily Mail.

Femeia cu sliueta de viespe nu tine regim dar are un program de exercitii riguros: "Trebuie sa ma antrenez din greu pentru a-mi pastra musculatura in forma si pentru a fi cat mai flexibila".

sursa: Daily Mail

foto: Facebook

Sultan, cel mai inalt om de pe planeta, a dat viata povestii "Gulliver in Tara piticilor"... Bomba calorica in Marea Britanie: Burgerul de 25.000 calorii, testul suprem pentru gurmanzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x