Antena Căutare

VIDEO: Metoda care nu dă greș vreodată! Cum deschizi o sticlă de vin cu o simplă cheie!

Iată o metodă extraordinară pe care o poți folosi atunci când nu ai la îndemână un tirbușon.

Iată o metodă extraordinară pe care o poți folosi atunci când nu ai la îndemână un tirbușon. Bărbatul care face acest experiment ține să ne avertizeze că acest truc funcționează cu dopurile din material sintetic, cele din plută tind să se dezintegreze în momentul în care încerci să rotești cheia și să deschizi sticla.


Dar iată cum funcționează: Ai nevoie de o banală cheie pe care trebuie să o înfigi cât mai înclinată în dop. Încearcă să apeși foarte bine, astfel încât să pătrundă cât mai mult. Dacă nu ai exercițiu, s-ar putea să te rănești, așa că cel mai bine ar fi să folosești un prosop sau un alt material textil pentru a-ți proteja mână.



Pare atât de simplu, nu-i așa?


Apoi, învârte cheia și odată cu ea și dopul sticlei, încercând în același timp să și tragi de cheie, puțin câte puțin, ridicând-o. După câteva astfel de mișcări dopul ar trebui să fie pe jumătate scos, așa că tot ce mai ai de făcut este să tragi cu putere.

O idee GENIALĂ! A fost arestată pentru posesie de substanțe ilegale după ce a comentat pe Facebook la postarea poliției... Johnny Depp, ne vom transforma toate în Vanesse și Paradisuri! Artistul vine în România, alături de Alice Cooper şi Jo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x