Antena Căutare

Johnny Depp, ne vom transforma toate în Vanesse și Paradisuri! Artistul vine în România, alături de Alice Cooper şi Joe Perry (Aerosmith)!

Johnny Depp va veni în România, alături de colegii săi din trupa The Hollywood Vampires, pentru a susţine un concert, pe 6 iunie 2016. Evenimentul va avea loc la Complexul Romexpo din Bucureşti. Biletele au fost deja puse în vânzare.

Johnny Depp, ne vom transforma toate în Vanesse și Paradisuri!  Artistul  vine în România, alături de Alice Cooper şi Joe Perry (Aerosmith)! Galerie
The Hollywood Vampires

Johnny Depp va veni în România, alături de colegii săi din trupa The Hollywood Vampires, pentru a susţine un concert, pe 6 iunie 2016. Evenimentul va avea loc la Complexul Romexpo din Bucureşti. Biletele au fost deja puse în vânzare.

The Hollywood Vampires, super-grupul care a făcut senzaţie la Premiile Grammy 2016, format din actorul Johnny Depp, rockerul Alice Cooper şi chitaristul trupei Aerosmith, Joe Perry, va cânta și în fața publicului din România.

Admiratoarele lui Johnny Depp vor avea ocazia să-l vadă pe actor în rolul de "rock superstar", fluturându-şi pletele pe scenă şi stăpânind chitara ca un zeu al muzicii.

Această "fantezie" va fi pusă în scenă, devenind realitate, în data de 6 iunie în Bucureşti, la Romexpo, când super-grupul "The Hollywood Vampires" promite un show exploziv în premieră în "Ţara lui Dracula".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

The Hollywood Vampires, formaţia în care s-au perindat nume grele ale rock-ului, a fost înfiinţat de către legendarul Alice Cooper în 1970.

Grupul The Hollywood Vampires, în această componenţă, a fost înfiinţat în 2015, când Alice Cooper i-a cooptat pe Johnny Depp şi Joe Perry (Aerosmith) pentru a susţine un concert la Festivalul Rock în Rio, din Brazilia.

După succesul răsunător, aceştia au decis să pornească un turneu începând cu data de 24 mai 2016.

Alice Cooper a decis ca noul super-grup să poarte acelaşi nume, The Hollywood Vampires, cu trupa înfiinţată de el în anii 1970 alături de alţi rockeri celebri, mari consumatori de alcool la acea vreme, precum John Lennon, Ringo Starr, Bernie Taupiun, Harry Nilsson, Micky Dolenz şi Keith Moon.

Actorul Johnny Depp este şi un chitarist foarte talentat, care a cântat şi a înregistrat mai multe piese alături de muzicieni şi trupe rock de prim rang, precum Oasis, Bob Dylan şi Marilyn Manson. A colaborat şi cu Ryan Adams, cu care a lansat în februarie 2015 un nou single, intitulat "No Shadow".

De la primul său album solo, din 1975, "Welcome to My Nightmare", până la albume precum "The Last Temptation", din 1994, şi "Brutal Planet", din 2000, albumele-concept au fost specialitatea lui Alice Cooper. Unul dintre cele mai recente albume de studio, "Along Came a Spider" (2008), este istoria unui ucigaş în serie - o pânză de intrigi, înfăşurată în jurul unui hard-rock de calibru greu.

Coprodus de Alice Cooper împreună cu echipa Dany Saber (Black Grape, Rolling Stones, Ozzy Osbourne, David Bowie) şi Greg Hampton (Bootsy Collins, Buckethead), albumul include piese precum "I Know Where You Live" şi "Vengeance Is Mine", ce evocă imnuri clasice din portofoliul lui Cooper - "Is it My Body" şi "Under My Wheels".

Biletele au fost puse în vânzare pe 30 martie, iar cel mai ieftin costă 149 de lei.

Sursă: iconcert.ro/ Mediafax

VIDEO: Metoda care nu dă greș vreodată! Cum deschizi o sticlă de vin cu o simplă cheie!... 6.000 de pași zilnic îl fac irezistibil! Un faimos președinte s-a despărțit în plin mandat, s-a iubit cu ”rivala de moar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x