Antena Căutare

VIDEO: Natura s-a dezlănţuit! Imaginile spectaculoase cu ERUPŢIA unui vulcan au adunat OPT MILIOANE de vizualizări

Erupţia vulcanului Tavurvur, din Papua Noua Guinee, de pe 29 august, a fost surprinsă de câţiva turişti aflaţi în zonă, iar imaginile au devenit virale pe Internet.

Erupţia vulcanului Tavurvur, din Papua Noua Guinee, de pe 29 august, a fost surprinsă de câţiva turişti aflaţi în zonă, iar imaginile au devenit virale pe Internet.

Phil McNamara a reuşit să filmeze tot spectacolul naturii, norul uriaş de praf aruncat în aer şi zgomotul asurzitor care i-a speriat pe cei aflaţi pe barcă.

"M-am gândit că am putea surprinde un fenomen pe care rar îl poţi vedea. N-am realizat ce puternică va fi explozia. Cu toţii am fost foarte speriaţi", a declarat Phil McNamara pentru publicaţia "The Brisbane Times", conform mediafax.ro.

"Erupţia a început în mod lent, după care a devenit o erupţie stromboliană (de intensitate slabă), cu proiecţii incandescente însoţite de zgomot de explozie şi un sunet surd", a anunţat Observatorul Vulcanologic de la Rabaul.

Filmarea realizată de Phil McNamara a fost urmărită de peste opt milioane de oameni pe Internet.

VIDEO! Uite cum arată cea mai tare CUTIE de PIZZA: are patru farfurii și încape perfect în frigider... Merită toate aplauzele din lume! Deşi E ORB, un copil de nouă ani e MAESTRU al jazz-ului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x