Antena Căutare

VIDEO! Uite cum arată cea mai tare CUTIE de PIZZA: are patru farfurii și încape perfect în frigider

O invenție revoluționară! A apărut pe piață o cutie de pizza atât de practică încât face procesul de comandă si de a consuma o pizza mult mai simplu.

O invenție revoluționară! A apărut pe piață o cutie de pizza atât de practică încât face procesul de comandă si de a consuma o pizza mult mai simplu.


De multe ori preferăm să comandăm pizza acasă cu prietenii sau pur și simplu când nu avem chef să gătim, dar e de-a dreptul enervant când trebuie să strângem cutiile rămase.


Niciodată nu ai loc de ele, în frigider nu încap, ocupă loc chiar și la gunoi și e inutilă. GreenBox a venit cu o soluție ingenioasă: a creat cutia care se împarte în două, apoi în patru bucăți, iar cea de-a doua jumatate se transformă într-o cutie care încape perfect în frigider.


Nu vei mai fi nevoit nici măcat să speli farfuriile murdare, cele patru bucăți mici din prima jumatate devin farfurii pentru feliile de pizza. Convinge-te de utilitatea cutii în video de mai sus.

Fântânile de la Unirii au senzori antibălăceală! Uite ce se întâmplă dacă intri în apă... VIDEO: Natura s-a dezlănţuit! Imaginile spectaculoase cu ERUPŢIA unui vulcan au adunat OPT MILIOANE de vizualizări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x