Antena Căutare

VIDEO! Nebunia iPhone a cuprins din nou intreaga lume. Oamenii s-au calcat in picioare pentru un telefon

Isteria iPhone a cuprins din nou tot globul. Din Australia, pana in Europa si Statele Unite, oamenii s-au calcat in picioare sa prinda un loc mai in fata la cozile aparute in fata magazinelor Apple. Iar unii au inceput sa-si vanda lucrurile personale ca sa fie siguri ca reusesc sa-si ia cel mai nou telefon de la producatorul american.

Oamenii au inceput sa-si piarda rabdarea. Mai ales dupa ce Apple a anuntat ca limiteaza numarul de telefoane pe care le poate cumpara o persoana. Un american le-a promis catorva tineri ca-i va plati sa stea la coada pentru el. Dar cu cateva minute inainte sa se deschida usile magazinului s-a razgandit. Atunci a inceput scandalul, in urma caruia trei oameni au fost arestati.

La un alt magazin din SUA, o femeie care era a cincea la rand si-a dat poseta Louis Vuitton, de doua mii de dolari, ca sa fie prima care intra in magazin.

“Au hotarat sa faca schimb cu mine. Le-a placut poseta mea Louis Vuitton. Astfel ca mi-au dat locul lor si mi-au garantat, sper eu, primul loc la coada in schimbul posetei Louis Vuitton”, a marturisit femeia.

“Am asteptat afara timp de 15 zile. Mi-a placut foarte mult aceasta experienta. Ador sa intalnesc oameni noi, ador sa cumpar toate produsele Apple, imi place sa tin pasul cu noua tehnologie aparuta pe piata pentru ca sunt un pusti de 19 ani”, a povestit un tanar.

Isteria Iphone s-a manifestat si in China. Pentru prima data magazinul Apple de aici a scos la vanzare cele mai noi telefoane in aceeasi zi cu reprezentanta din Japonia.

Aici, procedura a fost mult mai simpla: oamenii si-au precomandat telefoanele cu multe zile inainte si au primit confirmare ca pot veni la o anumita ora la magazin pentru a isi ridica produsul.

Primul telefon s-a vandut insa in Australia. Jimmy e norocosul care a pus mana pe el.

iPhone 5C si 5S vor ajunge in tara noastra la inceputul lunii decembrie.

Vezi toate editiile "Observator" pe Antenaplay.ro!

VIDEO! Un film cu imagini senzationale despre Germania nazista a fost descoperit in Belgia... Un american a intrat in Cartea Recordurilor! A parcurs 4.800.000 de kilometri cu aceeasi masina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x