Antena Căutare

VIDEO/ Nu e cel mai adorabil cățel? Două pete negre pe blană l-au făcut celebru! Câinele seamănă izbitor cu Frida Kahlo datorită sprâncenelor lui

Un câine vagabond a primit o nouă casă după ce imaginile cu sprâncenele sale asemănătoare omului au fost postate online. Drăguțul câine a fost găsit rătăcind pe străzile orașului Bratsk din regiunea Oblastului Irkutsk din sud-centrul Rusiei.

Voluntarii au încărcat imagini care surprind trăsăturile uimitoare ale câinelui - o pereche de păr gros și negru cu aspect de sprâncene deasupra ochilor. Culoarea întunecată contrastează cu restul blănii sale deschise, iar animalul a devenit o senzație de internet.

Experții de la adăpost sunt de părere că patrupedul vagabond are o parte din rasa Husky în strămoșii săi, iar „sprâncenele” sunt un indiciu al acestei linii. Un veterinar a confirmat că „sprâncenele” nu au fost adăugate în mod artificial, iar cățelușul a stat la adăpost doar pentru cinci zile înainte de a fi adoptat.

VIDEO/ Nu e cel mai adorabil cățel? Două pete negre pe blană l-au făcut celebru! Câinele seamănă izbitor cu Frida Kahlo datorită sprâncenelor lui

Presa locală relatează că femeia numită Oksana, care a decis să adopte cățelușa drăguță, a numit-o Frida după pictograma mexicană Frida Kahlo - cunoscută pentru sprâncenele sale proeminente.

Ea a spus: "Sunt cel mai fericit proprietar al celui mai tare câine vreodată. Știe chiar două comenzi: stai și vino aici." Oksana a mai adăugat că Frida știe ce înseamnă cuvântul „ședere” și este conștient cum să ceară să iasă afară.

Ea a adăugat: "Am o grămadă de jucării pentru ea. Ea doarme pe pat." Săptămâna aceasta Oksana intenționează să facă o programare la veterinar pentru a avea o estimare a vârstei Fridei.

Sf Andrei, adevăratul Halloween românesc! Cum să te ferești de ghinion și blesteme... Cea mai bătrână femeie a murit la vârsta de 123 de ani. Alimentul pe care l-a consumat toată viața: ”A fost secretul lon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x