Antena Căutare

Cea mai bătrână femeie a murit la vârsta de 123 de ani. Alimentul pe care l-a consumat toată viața: ”A fost secretul longevității ei!”

Cea mai bătrână femeie din lume s-a stins din viață, în urmă cu câteva zile, la vârsta de 123 de ani. 

Tanzilya Bisembeyeva s-a născut, potrivit documentelor oficiale puse la dispoziție de familia ei, pe 14 martie 1896 și a trăit într-un orășel din Rusia. De asemenea, vârsta bătrânei este recunoscută și de Cartea Recordurilor din Rusia, dar și de Guvernul de la Moscova.

Femeia, care a trăit în trei secole, s-a stins din viață înconjurată de familie și, dacă vârsta ei este reală, este cea mai bătrână femeie din lume.

Cea mai bătrână femeie a murit la vârsta de 123 de ani. Alimentul pe care l-a consumat toată viața: ”A fost secretul longevității ei!”

Cea mai bătrână femeie din România are 107 ani și o poveste de viață fabuloasă: ”Nu mă plâng niciodată că m-am culcat flămândă”

Conform The Sun, secretele longevității sale sunt optimismul, munca asiguă și consumul de kefir ori lapte fermentat.

De asemenea, familia ei a povestit că femeia nu a fumat niciodată, a mâncat doar alimente naturale și a muncit tot timpul.

După 60 de ani de căsătorie au reuțit să aibă copii. O femeie a devenit cea mai bătrână mămică la vârsta de 73 de ani după ce a născut gemeni: „suntem incredibil de fericiți”

Potrivit sursei citate, bătrâna de 123 de ani a avut trei fii, 10 nepoţi, 25 de strănepoţi şi doi stră-strănepoţi.

Conform presei din Rusia, alte două femei considerate a fi cele mai bătrâne persoane din lume, Koku Istambulova, în vârstă de 129 de ani şi Nanu Shaova, în vârstă de 128 de ani, au murit în acest an.

VIDEO/ Nu e cel mai adorabil cățel? Două pete negre pe blană l-au făcut celebru! Câinele seamănă izbitor cu Frida Kahlo ... Un portret rar al lui Mozart adolescent, scos la licitaţie la Paris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x