Antena Căutare

VIDEO! O fetita de 10 ani a ridicat o SUTA de kilograme!

La numai 10 ani o fetita din Statele Unite a reusit o performanta pe care nu o pot atinge multi barbati adulti. Fata a ridicat aproape o suta de kilograme si a reusit astfel sa doboare un record mondial.

Desi, la varsta ei, majoritatea copiilor prefera sa se joace, micuta Naomi este sportiva in toata regula. Mai mult, ea a reusit sa bata un record incredibil: a ridicat 97 de kilograme la stilul ghemuit. "Cand eram mai mica, prietenii mei faceau multe lucruri de care eu nu eram in stare. Asa ca am vrut sa fac ceva extraordinar, cum ar fi, sa bat acest record", a marturisit tanara.

Determinarea de care a dat dovada micuta Naomi a uimit lumea sportiva de peste Ocean. Fetita s-a antrenat zi si noapte ca sa fie cea mai buna in ceea ce face.

Desi unii spun ca antrenamentele pe care la face sunt prea dure pentru un copil de varsta ei, Naomi spune ca nu a fost niciodata atat de fericita ca atunci cand a batut recordul mondial la stilul ghemuit.



FOTO! Vezi tanara care sufera de imbatranire prematura!... VIDEO! Vezi stewardesele care danseaza in stil indian, in avion!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x