Antena Căutare

VIDEO! OZN surprins in imagini deasupra Buzaului

O inregistrare a unui obiect zburator neidentificat a facut valva pe internet. Imaginile, suprinse pe cerul Buzaului de un roman prezinta un obiect circular care pare sa planeze deasupra unei benzinarii abandonate.

Mai curios e faptul ca din momentul in care camera incepe sa inregistreze momentul, obiectul isi modifica forma si se indeparteaza usor.

Suntem sau nu singuri in Univers? E o intrebare care macina omenirea de mii de ani si care a ramas pana acum fara raspuns. Insa barbatul care a surprins obiectul neidentificat este convins ca vine din alte lumi.

Am fi tentati, pe buna dreptate, sa credem ca este doar o farsa sau, ca de multe alte ori, un balon meteorologic. Dar, obiectul surprins de barbat se comporta extrem de ciudat. Initial, forma era una circulara. Treptat insa, forma se schimba.

Pe langa dara de lumina, martorul povesteste si de o forma triunghiulara bizara care insotea obiectul. Un obiect care parea sa sfideze gravitatia si legile aerodinamicii. O forma pe care, din pacate, camera omului nu a surprins-o fidel.

Comentariile de pe internet vorbesc, evident, si de o farsa. Poate ca a fost doar un balon meteorologic sau un satelit. Sau poate adevarul chiar e dincolo de noi.

14 fotografii care iti vor schimba perceptia despre unii dintre cei mai faimosi oameni din lume (II)... Un sportiv australian va defila in costumul lui Borat la deschiderea Olimpiadei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x