Antena Căutare

14 fotografii care iti vor schimba perceptia despre unii dintre cei mai faimosi oameni din lume (II)

Atunci cand faci parte dintr-o societate joci, vrei nu vrei, un rol. Chiar daca esti hipster, ofiter de politie sau biciclist, in prezenta celorlalti esti obligat sa te comporti si sa te imbraci asa cum se cuvine. Iar presiunea este cu atat mai mare pentru celebritati, cu cat cariera lor depinde de imaginea publica pe care si-o creeaza. Mai jos puteti vedea cateva fotografii cu vedete mondiale, care va vor schimba perceptia pe care o aveati despre ele.

1. Eminem, in postura de adolescent cu tricou roz


Eminem este cel mai cunoscut rapper de culoare alba, la nivel mondial. Insa cantaretul nu a ajuns la acest statut decat dupa multi ani de chinuri si traume familiale. Dupa ce a fost parasit de iubita, care in aceeasi perioada i-a interzis sa isi viziteze si copilul, Eminem a inceput sa compuna versuri extrem de explicite si pline de frustrari, ura si resentimente.

Se pare, insa, ca tineretea lui Marshall Bruce Mathers lll a mai avut si partile ei bune, fiind si roz pe alocuri, asa cum putem vedea in imaginea de mai jos.
2012/05/14//585477-eminem.jpg

2. Kurt Cobain, mancand o pizza intreaga

Desi fotografia a fost indelung mediatizata, inca este o surpriza pentru noi sa realizam ca faimosul Kurt Cobain s-a asezat pe un scaun si nu s-a ridicat pana nu a terminat de mancat o pizza intreaga, asemenea lui Shaggy din Scooby-Doo.

Kurt Donald Cobain (1967 - 1994) este considerat a fi unul dintre cei mai influenti cantareti rock din toate timpurile, devenind cunoscut odata cu formatia Nirvana, originara din Seattle, SUA.
2012/05/14//585495-kurt_cobain.jpg
3. Albert Einstein, la plaja

Putin ciudat, insa adevarat. In imaginea de mai jos il putem vedea pe Albert Einstein, unul dintre cele mai mari genii din toata timpurile, stand la soare in Palm Springs, SUA, in anul 1932.

Albert Einstein este un fizician german si autorul teoriei relativitatii. Pentru contributiile sale in Fizica, el a primit Premiul Nobel, in anul 1921.

2012/05/14//585496-albert_einstein.jpg
4. Winston Churchill, cu un costum de baie "indiscret"

Sir Winston Churchill (1874 - 1965) a fost prim ministrul Regatului Unit in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial., primind de asemenea premiul Nobel pentru Literatura in anul 1953.

In pofida infatisarii sale impunatoare, o fotografie ce il arata pe faimosul prim-ministru britanic intr-un costum de baie care permitea o mai mare vizibilitate decat cea acceptata, a vehiculat in media anilor '50.2012/05/14//585509-winston_churchill.jpg

5. Familia Manson, o familie normala si fericita

Familia Manson este cunoscuta pentru crimele grotesti infaptuite in perioada anilor '60. Familia era compusa dintr-un grup de femei, condusa de americanul Charles Manson. Acestia au starnit o adevarata teroare nu doar in statul California, ci si intreaga lume.

Desi Charles Manson nu a infaptuit niciodata nicio crima, ci le-a convins si determinat pe rudele sale sa faca acest lucru, el a reusit sa isi mentina familia unita si fericita.
2012/05/14//585510-familia_manson.jpg
6. Alex Trebek, un Dick Clark mai tanar si mai simpatic

George Alexander "Alex" Trebek (nascut in anul 1940) a devenit cunoscut inca din 1984 pentru emisiunea "Jeopardy", a carei gazda era. Barbatul si-a facut aparitia in numeroase serii de televiziune, de obicei interpretandu-se chiar pe sine.

In imaginea de mai jos vedem un Alex Trebek de 23 de ani, prezentand emisiunea "Music Hop". Aici, el chema o tanara femeie din public pentru a-i stea in poale.
2012/05/14//585511-alex_trebek.jpg
7. Colonelul Sanders, la discutii cu Alice Cooper

Colonelul Harland Sanders a inventat reteta KFC si a pornit afacerea cu lantul de restaurante atunci cand avea, deja, 65 de ani. El apare chiar si in logo-ul celebrului brand.

Cati dintre voi ati fi crezut ca il veti vedea vreodata pe magnatul puilor din Kentucky in aceeasi fotografie cu faimosul Alice Cooper? Ce faceau impreuna nici noi nu stim.

2012/05/14//585519-colonelul_sanders.jpg

Citeste si 14 fotografii care iti vor schimba perceptia despre unii dintre cei mai faimosi oameni din lume (I)

Sursa / Foto: Cracked.com

FOTO! Doua turnuri inedite, in constructie la Seul... VIDEO! OZN surprins in imagini deasupra Buzaului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x